Liger píše:Co tam je, co tam je? Můj mobil neumí flash.

Hyper SteveTR píše:Liger píše:Co tam je, co tam je? Můj mobil neumí flash.
Tohle tam jeTýpci prostě každou minutu předělávají ten nápis, podle toho, kolik je zrovna hodin.

JarynekZ píše:Hyper SteveTR píše:Liger píše:Co tam je, co tam je? Můj mobil neumí flash.
Tohle tam jeTýpci prostě každou minutu předělávají ten nápis, podle toho, kolik je zrovna hodin.
Svetře, co to máš v pravo dole za sataní vejce?

Hyper SteveTR píše:Co zas já?Já si myslel, že to běží živě
![]()
![]()
Myslel jsem to tak, že mě zajímá, jak dlouho tahle stránka funguje.

Jana píše:Ještě by se mi hodila sekce "co vás nedávno vyděsilo" - v mém případě to byla tato fotka na konci reklamního e-mailu

Staga píše:ten čas nebyl schválně? ~

SteGo_Saur_CZ píše:Spiderman (ale nemá mřížku na obleku - divný)

SteGo_Saur_CZ píše:Duplikátora, že by King Kong?, Ricky Gervais & Stephen Merchant (z animovaného podcastu), Enterprise (ta je teda buď nedokončená nebo je to něco jiného), toho robota z Matrixu, toho zelenýho draka tuším na gameboyu jsem ho viděl, Mr Monopoly, Saruman, Venusaur, Méďa Béďa, Zorg,
Spiderman (ale nemá mřížku na obleku - divný)Deadpool, Blastoise, Charmeleon (modrej lol) a Wartortle, Sad Mummy, Technodrom, April O'Neilová, duchové z Pac Mana, Stay Puft Marshmallow Man (z Krotitelů duchů), HAL 9000, (ti sněhuláci jsou mi nějací povědomí, ale netuším odkud), že by další Two-Face?, Hulk, Jekkyl a Hyde (nebo jak se to píše), Fantastická čtyřka, Charizard, Squirtle, Blubasaur, Charmander, Pikachu, C3PO, Luigi (ten druhej borec od Maria?), Mario, Sunflower,
Calkulon, Joker, Ash, Magneto, Sub-Zero a Scorpion (Mortal Kombat JOOO), Wolverine?, Jango Fett, Hvězda smrti, Skywalker v X-Wingu? (to nebude X-Wing...), Kung Fu Panda, Kapitán America, Socha Svobody, ta babka z Tweetyho
, Bender, Duff man, Wonder Woman, Venom, Král Artuš, Rychlá Rota
, (vidím dobře druhou babku z Tweetyho?
) , Carnage, nevybarvený klonový voják, Twoface, Riddler, Mašinka Tom
, Joker Girl (myslíš Harley Quinn
), Mr.Freeze, Tweety, Jason Vorhees?, červený a modrý Muppet, , Leela, Homerův otec, Nightcrawler, další duchové z Pac Mana
, Cyclops, Žvejkal, Hvězdná brána, Mik Mik
(ten pták z Looney Tunes (Road Runner)), pak ten Coyote, Bugs Bunny, Tasmánskej Čert, Gandalf šedý, Tintin s Filutou, Predátor, Tommy Pickles (mimino z Lumpíků) a jeho pes, Dr. Doom, to prase z Bugs Bunnyho
, Daisy, Leonardo, Grindhouse auto zabiják,
Pokračování příště...![]()

Liger píše:doplňuje...
Liger píše: nevybarvený klonový voják,
Liger píše: Mašinka Tom,
Liger píše:Joker Girl (myslíš Harley Quinn)

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník