Komentáře k citacím

Vtipy, videa, obrázky
Pravidla fóra
Máte-li nějaké téma k diskusi, nebojte se jej založit. Z hlediska přehlednosti je lepší 10 témat po 5 příspěvcích, než 3 témata o 1500 příspěvcích.

Patron sekce: Liger

Re: Komentáře k citacím

Příspěvekod Araoth » pon 20. dub 2015 14:37:51

No tak po hospodě občas každej... :P
Dvakrát ženatý, jedenkrát otec. Cévní instalatér ve městě perníku.
ObrázekObrázek
Araoth
Chlív LL

Cash on hand: 7,814.50
Bank: 0.00
Aura: 140

Příspěvekod Zidane » ned 03. kvě 2015 0:11:33

Araoth píše:No já radši taky nevědět, co jsem tam psal... přece jenom jsem tam byl až moc dlouho a za některý historický příspěvky bych si asi musel lísknout...

Tak nějak, ač já to mám tak, že vidím v diskusi u citace příspěvek "jako bych to napsal já, stejně ten člověk autora poslal kamsi, stejně mu omlátil o hubu hrub... tak moment... a kurva!"

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jo a to jsem si málem naběhl u jakési cintace, kde jsem kdysivá řekl, že nás při první hodině VYT (Výpočetní technika) učitel učil, co je to RAM a ROM.
No a tulenivá se tam před těmi lety zmínila, že JE v první hodině počítačů učili dvouklik myší a že jsem asi měl lepší školu.
No měl jsem asi týden zpátky fasa cukání odepsat, že jsem neměl lepší školu, ale že naopak za mé první hodiny VYT klikání myší nebylo, pač jsme Win 3.1 poznali až ve třeťáku - druhý to rok vyučovacího předmětu VYT... :mrgreen: Ale copak můžu? My tu víme, kdo jsem na lameru zač, modi nevím, ale mám je dráždit? :mrgreen:

I když, mezi náma, není ono to jedno, když stejně nemažou ani přepsané vtipy, protože to nestihnou, platí-li pravidlo 24 hodin, protože jedinej možná aktivní je MoiJe a ten to prostě nemůže stíhat?
Obrázek
Dze še robi- nezavadzam.
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
Zidane
Chlív LL

Cash on hand: 3,105.00
Bank: 462,939.96
Aura: 25

Příspěvekod Jana » ned 03. kvě 2015 0:31:01

Bowties are cool!
Dvakrát vdaná paní.
Lokomotiva táhnoucí soupravu s AnonymnouLamou, yannush, Svetrem, DanDanem a Araothem.
Znáš pravidla fóra? Ne? Přečti si je zde!
Obrázek Obrázek
Jana
Moderátor

Cash on hand: 27,611.95
Bank: 10,784,822.87
Aura: 104

Příspěvekod Lërra » čtv 07. kvě 2015 20:42:00

Zidane píše:
Araoth píše:No já radši taky nevědět, co jsem tam psal... přece jenom jsem tam byl až moc dlouho a za některý historický příspěvky bych si asi musel lísknout...

No a tulenivá se tam před těmi lety zmínila, že JE v první hodině počítačů učili dvouklik myší...

To mi chceš říct, že ONI mi stáli za zadkem už na gymplu? :D
Originální tuleň z jezera Saimaa.

Složení: 70% patriotismu ke špatnému národu, 17% gramatického nacismu, 9% modré vlny, 3% bílé vlny, 1% zvrhlosti.

FAP Certified. Neskladujte v blízkosti Švédska. Älkää istuko muurahaisiin. Jos valo on punainen, paina nappia ja odota vihreää.

Obrázek Obrázek

Ta Lërra, proto ta tuleň. Toho času Velitelka Chlíva LL v exilu mezi poníky. A taky vodní uzávěr.
Jen nevím, co je šílenější — myslet jako tuleň, nebo myslet si, že někdo myslí jako tuleň.
Lërra
Chlív LL

Cash on hand: 129.05
Bank: 2,669,487.00
Aura: 104

Příspěvekod Zidane » sob 09. kvě 2015 0:21:22

http://www.lamer.cz/quote/28269

Tak schválně... kdo tam uvidíte to, co jsem tam při projíždění RANDOM viděl já? :shock: :mrgreen:

DanDan píše:Já si občas chci vyliskat za to, co jsem psal minulý den. ~

Podepisuju, proto většinou po opici nelezu na fórum a tak :mrgreen:
Obrázek
Dze še robi- nezavadzam.
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
Zidane
Chlív LL

Příspěvekod JarynekZ » sob 09. kvě 2015 0:58:46

Wenom to trochu doprasil. Napětí (Vmatky) ve smyčkách řeší 2. KZ, ne 1., ten řeší proudy v uzlech (těžko říct, hodlal-li dotazem řešit v přepisu napětí nebo proud). Navíc ve výpočtu pomíjí zrovna ten největší spotřebič, a sice práve ten značený jako Vmatky; Vdítě1 a Vdítě2 jsou, dalo by se říct, v podstatě jenom ztráty, teoreticky, pro základní výpočet, není potřeba se jemi zabývat, přesto jsou v dalších výpočtech neopomenutelné každé zvlášť - vzhledem k možnému rozdílnému vývoji mají každé jiné parametry spotřeby, úmrtí jednoho původce ztráty ovlivnit druhého může, ale nemusí. Možná píšu hovadiny, ale, slovy Tepicha, jsem opilý a budu ještě víc...
No. No, he's not a lion. Yeesh, definitely not a lion... and uh... uh, his daughter, um, say... vanished?
Are you Valsymised enough? Sure?
Znáš pravidla? Ne? Přečti si je zde!
Pokud hraješ Hru, tak jsi právě prohrál(a). Gratuluji.
JarynekZ
Administrátor

Cash on hand: 29,991.50
Bank: 6,365,092.17
Aura: 167

Příspěvekod Zidane » úte 12. kvě 2015 22:34:24

Tak tohle jde mimo mě, já měl fyziku na základce a v prváku na střední, takže vím základy typu "vlevo fáze, vpravo nulák, kdo to neví, ten je č...", pak třeba "NPN, šipka ven", což už pořádně nevím, k čemu se vztahovalo a tím to plus mínus končí. :mrgreen:
Nápověda budiž "nechte fyziku fyzikou a podívejte se na to očima grammar nazi" :twisted:
Obrázek
Dze še robi- nezavadzam.
Zidane
Chlív LL

Příspěvekod Liger » úte 12. kvě 2015 22:43:36

Když už jsme u těch elektrotechnických mnemotechnických pomůcek, tak je tu ještě klasika "cívka jako dívka, nejdřív napětí potom proud". A NPN je tranzistor a od PNP tranzistoru se jeho značka liší právě směrem šipky.
Obrázek
The ships hung in the sky in much the same way that bricks don't.
Pravidla lamího fórumpisu
Liger
Moderátor

Cash on hand: 18,444.75
Bank: 17,288,681.25

Příspěvekod JarynekZ » stř 13. kvě 2015 0:34:59

PNP - pojď na pivo, tedy šipka dovnitř, NPN - na pivo nejdu, šipka ven. Pomůcka k fázovému posunu je probitá takovým způsobem, až si ji pamatují i lidi, co ani netuší, jak nějaká cívka vůbec vypadá; sláva oboru :vlna:
Jinak těch pomůcek jsem měl v palici milion, ale kam se to všechno ztratilo...
No. No, he's not a lion. Yeesh, definitely not a lion... and uh... uh, his daughter, um, say... vanished?
Are you Valsymised enough? Sure?
Znáš pravidla? Ne? Přečti si je zde!
Pokud hraješ Hru, tak jsi právě prohrál(a). Gratuluji.
JarynekZ
Administrátor

Cash on hand: 29,991.50
Bank: 6,365,092.17

Příspěvekod Zidane » stř 13. kvě 2015 0:36:17

JarynekZ píše:PNP - pojď na pivo, tedy šipka dovnitř, NPN - na pivo nejdu, šipka ven.

A vida, tohle je vymakanější než to moje, tady je pomůcka na obé :vlna:

Edit: Jo a co si to o nás myslíš, my samozřejmě víme, jak vypadá cívka :mrgreen:
Obrázek
Dze še robi- nezavadzam.
Zidane
Chlív LL

Předchozí

Zpět na Zábava