jináč lamičky by přece neměly být výdělečné, lamky by měly plynout hlavně ze spamování!

Lërra píše:Já bych ti ju stejně nevrátila.

Staga píše:Brouku, na tuhle výhru jsem ti bohužel přispěla jedním losem, tak nedržkuj.

Lërra píše:A z čeho budu dostávat alimenty? měj srdce...

Ptolemaios píše:ale nechápu za co

DanDan; píše:Tak nám to někdo hacknul... Přiznejte se, kdo to byl? ~

Liger píše:To chodí už dlouho... Nějaký ftipálek to tak nastavil.

Zidane píše:Loterie nebo losobi, není ono to jedno? Vyhrát se dá v tom i tom aneb 19 losobů a 8 výherních. Zdá se, že staré přísloví bohužel funguje. Měl bych si dát chvíli od losobů pauzu, dle pravděpodobnosti musí teď být k odebrání pár set nevýherních a to ať si koupěj jiní, nebudu přece vyžírat všechno

Batrachus píše:Pravděpodobnost nemá paměť... nicméně, děkujeme

Batrachus píše:Pravděpodobnost nemá paměť... nicméně, děkujeme

Liger píše:Batrachus píše:Pravděpodobnost nemá paměť... nicméně, děkujeme
Tak teoreticky pokud by se nějak předem určilo, které losy jsou výherní... ale je fakt, že tak ten plugin asi nefunguje.

DanDan; píše:JarynekZ tu někdy říkal (asi by se fórum mohlo opravdu trochu zpřehlednit, protože vůbec netuším, kde to řekl), že se výhra určuje při použití...

Batrachus píše:Zidane píše:Loterie nebo losobi, není ono to jedno? Vyhrát se dá v tom i tom aneb 19 losobů a 8 výherních. Zdá se, že staré přísloví bohužel funguje. Měl bych si dát chvíli od losobů pauzu, dle pravděpodobnosti musí teď být k odebrání pár set nevýherních a to ať si koupěj jiní, nebudu přece vyžírat všechno
Pravděpodobnost nemá paměť... nicméně, děkujeme

Zidane píše:No když vidím tvůj stav, máš pravdu Cos měl a co máš. Co já bych dal jen za "blbé" plus tři, abych mohl hodnotit a třeba vrátit plusem pár dle mne teď neprávem zmínusovaných příspěvků, zatím nemůžu. No snad k tomu někdy dojde, třeba si to zasloužit![]()

Souhlas s Ligrem...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník