Zidane píše:Johny007 píše:Vyvarujte se smartphonů..
Zabíjí zajímavé diskuse..
Tak nevím, jaks to myslel. ?
Zidane píše:Každopádně ano, často se v hospodě kecalo a kecá de facto o hovadinách. Ale aspoň se kecá. Zatímco - je lepší situace, kdy všichni u stolu surfují na netu a lidi sedící u stolu s nimi berou jako dekoraci

DanDan; píše:Situaci všichni čumí do telefonu jsem ještě nezažil a drtivá většina v hospodě na mobilu napíše maximálně pár sms (Pan Mandarinka!), ale do pokecu se zapojují. A jak řekl Zidane, když se najednou vyskytne "hluché místo", tak se prostě začnou řešit pitomosti.

Staga píše:DanDan; píše:Situaci všichni čumí do telefonu jsem ještě nezažil a drtivá většina v hospodě na mobilu napíše maximálně pár sms (Pan Mandarinka!), ale do pokecu se zapojují. A jak řekl Zidane, když se najednou vyskytne "hluché místo", tak se prostě začnou řešit pitomosti.
Mandarinka je paní, pán je Pomeranč

Staga píše:Mandarinka je paní, pán je Pomeranč

Zidane píše:Kommt ein Tscheche zum Augenarzt. Der hält ihm die Buchstabentafel vor, auf der steht "C Z W X N Q Y S T A C Z" und fragt ihn: "Können Sie das lesen?"
"Lesen?" ruft der Tscheche erstaunt aus, " ich kenne den Kerl!"
S Polákem bych to pochopil, ale co má být tohle? Práce nějakého Němce, pro kterého Česko a Polsko jedno jest?

Araoth píše:Ach... konečně vím, jak se cítí ti, co neumí anglicky, když se tu mluví o anglických vtipech

nk8215 píše:Zidane píše:Kommt ein Tscheche zum Augenarzt. Der hält ihm die Buchstabentafel vor, auf der steht "C Z W X N Q Y S T A C Z" und fragt ihn: "Können Sie das lesen?"
"Lesen?" ruft der Tscheche erstaunt aus, " ich kenne den Kerl!"
S Polákem bych to pochopil, ale co má být tohle? Práce nějakého Němce, pro kterého Česko a Polsko jedno jest?
Jo, tak nad tímhle už jsem se taky pozastavil, hned jak jsem to na Okounu uviděl...

nk8215 píše:
Tady mě to pobavilo hned dvakrát - poprvé vlastní obsah a podruhý pohled do Vlastností - jako, na fóru pro uživatele Androidu bych tohle vážně nečekal
edit:
<krokodylice_vlevo> Pěkná kabelka
<krokodylice_vpravo> Díky, to je můj ex

nk8215 píše:edit: jo a kdysi dávno jsem u původního zdroje myslím taky něco napsal, ale zůstalo to bez odezvy...

Araoth píše:Jelikož nevím co se říká v tom zbytku, kromě těch písmen... tak mi to tvoje vysvětlení pomohlo asi jako mrtvýmu zimník...

), tak je nechcou zbytečně přeplácet, aby si nerozmazlili vnuky...

JarynekZ píše:(Zidane, jak často se stravuješ?)
Ale dobrá, třikrát až čtyřikrát denně. Tekutý chléb nepočítám.

Zidane píše:Toliko ke frajeřině, že rozumím německému vtipu.A včil vážně:
Kürzlich hat man einen Russen operiert und in seinem Magen Moos gefunden." - "Wie kam das Moos nur in den Russen?" - "Es wird wohl ein Moskauer gewesen sein!" «
Šuhajííííííííííííííí! Pomoooooooooooooooc

Araoth píše:To je ale nebezpečný to sem takhle psát!
Ještě, že neumím německy...

nk8215 píše:Zidane píše:A včil vážně:
Šuhajííííííííííííííí! Pomoooooooooooooooc
Tu jsem

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník