DanDan; píše:
A hodina Země... Opravdu nestačí zhasnout YouTube? ~

Zidane píše:Kdyby se toho aspoň držel, ale "shlédnout" a "zhlédnout" v jedné větě...

Liger píše:Jednou se mi taky stalo, že jsem měl sluchátka nějak špatně zastrčené, takže hrály jak sluchátka, tak repráky.

Araoth píše:A je zajímavé, že zatímco jedno sluchátko chcípne skoro hned... to druhé přežije snad i apokalypsu...

Araoth píše:protože cestou do/ze školy někoho potkám a bavím se sním...
Araoth píše: a slyším díky tomu průvodčího... Jednou jsem takhle průvodčího zaspal, když jsem slyšel až cvaknout dveře vagonu, jak odchází a ani po mně nechtěl jízdenku...

Hyper SteveTR píše:Já mám věčný problém se sluchátky u PC. Vždycky si na ně vjíždím židlí, takže se vždycky nějak poškodí kabel a sluchátka začnou odcházet, až jednou odejdou úplně. Potom následuje koupě nových sluchátek a koloběh se opakuje

nk8215 píše:Lepší? No nevím, mně přijde lepší ta česká...

Zidane píše:vypadám snad jako Němec, aby mi přišla němčina lepší než čeština?![]()

Zidane píše:http://www.novinky.cz/internet-a-pc/hardware/266486-chytre-televizory-od-samsungu-se-ovladaji-hlasem.html
Jo, a až přijdu z posilovny, tak se s ním nedomluvím![]()
Vysvětlení pro Stega: Posilovna je ve zdejším dialektu hospoda, vzniklo to nějak od "posilovat zvedáním půllitrů". "Posilovat" a "vyposilovaný" už je logické
A druhá základní poučka zdejšího dialektu: Když ti někdo řekne "vysočina", popř. "vysočina = salám", myslí tím jasné vysvětlování zcela logické věci. Vzniklo na Lameru pod hláškou 40431 nebo tam někde.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník