yannush píše:maš na mysli niečo čo by sa mohlo volať uhorkovica?

yannush píše:maš na mysli niečo čo by sa mohlo volať uhorkovica? to by mi snaď stačilo ovoňať a bolo by mi zle.

yannush píše:maš na mysli niečo čo by sa mohlo volať uhorkovica? to by mi snaď stačilo ovoňať a bolo by mi zle.

Zidane píše:Liger píše: Jak říkám, asi se to píše opakovaným stiskem tlačítka a stříška je tam u C na řadě dřív než háček, hádám.
Asi jak u kterého telefonu. Teď jsem to zkusil u sebe na N6085 a po A B C 2 mi naskočí á, č, a se stříškou, pak ä, a s háčkem (nekecám!), a s takovým ocáskem dole, pak ć a tím to končí. Stříšku mám pod zvláštním tlačítkem spolu asi s dvaceti dalšími "neobvyklými" znaky, ale háček mezi nimi není. Ten tady píšu opakovaným stiskem tlačítka pro písmeno bez háčku.

nk8215 píše:Dnes doporučujeme: Vepřová hovězí játra

DanDan; píše:Neuděláme si taky nějakou takovou soutěž?

Zidane píše:A zajímalo by mě, proč jsem málem napsal United Stagas.

Jana píše:Já jsem možná divná, ale mně by asi samotný kompas bez mapy byl k ničemu...

Jana píše:Já jsem možná divná, ale mně by asi samotný kompas bez mapy byl k ničemu...

JarynekZ píše:DanDan: Takový soutěže tady dávám každej týden, akorát když pořád vyhrává ten Jarynek, tak se s tím ani nepíšu

Zidane píše:JarynekZ píše:DanDan: Takový soutěže tady dávám každej týden, akorát když pořád vyhrává ten Jarynek, tak se s tím ani nepíšu
A přitom by stačilo, aby občas pro změnu vyhrál i SteGo

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník