Liger píše:Hm, tak že bych to měl taky, když jsem na míčové sporty obecně levý?

JarynekZ píše:Paradoxně mám dojem, že slovy "jsem dyslektik" se z 95% ohání právě ti, kteří to na to jenom svádí. Ti, kteří fakt jsou drží hubu, desetkrát si to přečtou, případně opraví podle nějaké příručky z Googla.

Lërra píše:To je tím, jak je nastavenej systém... Těm děckám by místo úlev pomohla spíš soustavná péče a intenzivní nácvik, protože až budou dospělí, tak jim stejně nikdo z ničeho nesleví.

Zidane píše:JarynekZ píše:Paradoxně mám dojem, že slovy "jsem dyslektik" se z 95% ohání právě ti, kteří to na to jenom svádí. Ti, kteří fakt jsou drží hubu, desetkrát si to přečtou, případně opraví podle nějaké příručky z Googla.
Přesně. To je to, co jsem říkal už kolikrát na lameru. Ti, kdo jsou, se snaží to nedat najevo a klidně s tím, když se zadaří, vystudují i střední či dokonce vysokou školu. Učitelé třeba vědí, že XY je dyslektik, ale vědí, že na to jen mají brát ohledy a třeba po něm nechtít písemné testy, ale zkoušet ho místo toho ústně a nemluvit o tom a třeba ho neznámkovat v diktátech nebo mu dát čtyřku i když by byl na pětku podtrženou. Takoví ti uřvaní "jsem dyslektik" jsou většinou ti, kdo ani nejsou a jen se tím ohánějí a čekají výhody (koho mi to připomíná, řvoucí "né, nechtěj mi dát práci more, protože sem čérnej dyk!" a přitom si dávají záležet, aby o práci nezakopli?)...

Johny007 píše: ale mels vydet, jak sem byl nasranej....

Araoth píše:Johny007 píše: ale mels vydet, jak sem byl nasranej....
Zač nás trestáš![]()

Ptolemaios píše:tak si říkám, že johny je určitě od ONI, je tu schválně aby nonstop zaměstnával grammar nazi...

Johny007 píše:Ne, ja jen aby jste se nenudili

Staga píše:tu jednu, díky níž byl donucen odstoupit?

Liger píše:Johny007 píše:Ne, ja jen aby jste se nenudili
Nenudíme... správně je "abyste".Kdy že se bude volit ten nový grammar-nazi?

Ptolemaios píše:stejně jako "aby jsi (j)se" ? brrr...

Johny007 píše:Mno to je pokud vim normalni hovorovej vyraz

Liger píše:yannush: ty máš co říkat, s vaším "dyzajnem"

Ptolemaios v Dohady, výměny názorů, vyřizování účtů... píše:jinými slovi si na auře značně zakládám a když mi někdo dá mínus a usoudím že je to bezdůvodné (přehnané reakce jiných lidí na mě a urážení se beru jako bezdůvodné), minus vrátím...

Ptolemaios píše:jinými slovi

Citovaný píše:Na zdejší stránky a furum jsem narazil až dýl

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků