Januska píše:JarynekZ píše:Dřevěná nádoba, pravděpodobně menší mísa. Toť má odpověď.
Takže jsme se všichni schodli, teď kdo byl první? Já posílala odpověď až v neděli v 20:24:31, takže já asi ne.
*samozřejmě shodli. *jdu mlátit hlavou o zeď*
Januska píše:JarynekZ píše:Dřevěná nádoba, pravděpodobně menší mísa. Toť má odpověď.
Takže jsme se všichni schodli, teď kdo byl první? Já posílala odpověď až v neděli v 20:24:31, takže já asi ne.

LazyGriffin píše:Moji drahý detektivovia. Ospravedlňujem sa za meškanie, ale nemal som prístup k internetu. Správna odpoveď je drevená miska.
Ako prvý odpovedál správne JarynekZ. Pravda, jeho odpoveď bola s otázkou, ale bola správna.
Druhý bol Liger, tretia Januska a štvrtý DanDan.
tu je obrázok:
Je to drevená miska mojej vlastnej výrobyTo, že ide o drevo ste uhádli všetci. A keď mi niekto aj povie, aké to je drevo tak mu pošlem 20 lamiek bonus

LazyGriffin píše:JarynekZ: Súhlasí.
Januska: Nie, hrušeň (hrušku po našom) s takýmto obvodom by som využil na niečo krajšie, alebo predalJe dosť vzácna.
edit: JarynekZ. Nie, dub má trochu inú štruktúru. Je tmavší a má väčšie póry

LazyGriffin píše:DanDan to uhádol. Je to buk jako kluk. Konkrétne koreňová časť, takže to nebolo až tak jasné z kresby dreva.

LazyGriffin píše:DanDan to uhádol. Je to buk jako kluk. Konkrétne koreňová časť, takže to nebolo až tak jasné z kresby dreva.

Januska píše:LazyGriffin píše:DanDan to uhádol. Je to buk jako kluk. Konkrétne koreňová časť, takže to nebolo až tak jasné z kresby dreva.
aha, já myslela, že buk je světlejší - to mě zmátlo.
JarynekZ píše:LazyGriffin píše:DanDan to uhádol. Je to buk jako kluk. Konkrétne koreňová časť, takže to nebolo až tak jasné z kresby dreva.
Patřilo to ještě k druhýmu kolu téhle soutěže, nebo to bylo jenom tvoje "navíc"?

Liger píše:LG: Odpověděl někdo i špatně?
resp. zajímala by mne celková účast

Januska píše:A tu sem dáš kdy? Řada je na tobě, že?

Liger píše:Je to sice mázlý jak máslo na chlebu (nebo možná spíš nedoostřený), ale tak něco se tam rýsuje, sice nevím zatím co, ale dávám to teda do názvu topicu. Jenom upozorňuju, že od čtvrtka (včetně) tu už nebudu (asi na dva týdny), takže se o takovéhle věci bude muset starat nějaký admin/moder

kevin365 píše:Můžu se zeptat na jednu věc? V levém dolním rohu, ten jediný malinkatý objekt, který je na obrázku ostrý... To je hlavička od sirky?

Liger píše:kevin365 píše:Můžu se zeptat na jednu věc? V levém dolním rohu, ten jediný malinkatý objekt, který je na obrázku ostrý... To je hlavička od sirky?
Já jsem myslel, že je to nečistota na filmu...teda objektivu. Nebo kapka vody na něm.

JarynekZ píše:Liger píše:kevin365 píše:Můžu se zeptat na jednu věc? V levém dolním rohu, ten jediný malinkatý objekt, který je na obrázku ostrý... To je hlavička od sirky?
Já jsem myslel, že je to nečistota na filmu...teda objektivu. Nebo kapka vody na něm.
Ne, to je kus lustru na stropě a ten s tím nemá téměř nic společnýho.

Liger píše:Sarkasmus? předpokládám...protože jestli je to na stropě, tak to zcela mění úhel pohledu (doslova)

JarynekZ píše:Liger píše:Sarkasmus? předpokládám...protože jestli je to na stropě, tak to zcela mění úhel pohledu (doslova)
Ten kus lustru je na stropě, to je pravda, ale to "to" je jenom focený proti stropu.

JarynekZ píše:Uznávám, že to není úplně jednoduchý, proto přidávám 2 kopnutí správným směrem:
- dnes se to shání hodně těžko, protože se to už skoro nepoužívá
- umí to svítit

kevin365 píše:JarynekZ píše:Uznávám, že to není úplně jednoduchý, proto přidávám 2 kopnutí správným směrem:
- umí to svítit
"umí to svítit" - A když říkám *cenzurováno*, tak prej netak buď jsem tady blbej já, nebo on... (
)

kevin365 píše:JarynekZ píše:Uznávám, že to není úplně jednoduchý, proto přidávám 2 kopnutí správným směrem:
- umí to svítit
"umí to svítit" - A když říkám *cenzurováno*, tak prej netak buď jsem tady blbej já, nebo on... (
)

JarynekZ píše:Prosím, příště nezveřejňovat před koncem kola odpovědi, ani ty špatné. Děkuji

kevin365 píše:JarynekZ píše:Prosím, příště nezveřejňovat před koncem kola odpovědi, ani ty špatné. Děkuji
Ou,pardon

Liger píše:Na co jsem se dělal s pravidlama...červeně to tam máš zvýrazněné

kevin365 píše:Liger píše:Na co jsem se dělal s pravidlama...červeně to tam máš zvýrazněné
*koktá* Když pravidla jsou až na druhé straně a od té doby, co jsem je četl jsem je stihnul zapomenout a navíc bych nikdy nevydržel se nepochlubit se svým tipem až do 5.8.

Liger píše:kevin365 píše:Liger píše:Na co jsem se dělal s pravidlama...červeně to tam máš zvýrazněné
*koktá* Když pravidla jsou až na druhé straně a od té doby, co jsem je četl jsem je stihnul zapomenout a navíc bych nikdy nevydržel se nepochlubit se svým tipem až do 5.8.
Jak na druhé straně![]()
![]()
Pravidla jsou hned na začátku
To jsou mi výmluvy...
![]()
![]()

kevin365 píše:Vzhledem k tomu, že to mám seřazené naopak (nejnovější nahoře), tak jsou až na konci

elanius píše:Aj by som sa zapojil, ale najprv uhádnite čo je toto:
"Je nám líto, ale tuto funkci zatím nemůžete využít. Jste na fóru registrování teprve krátce a je potřeba, abyste se více zapojili na fóru pro povolení těchto funkcí."

elanius píše:Aj by som sa zapojil, ale najprv uhádnite čo je toto:
"Je nám líto, ale tuto funkci zatím nemůžete využít. Jste na fóru registrování teprve krátce a je potřeba, abyste se více zapojili na fóru pro povolení těchto funkcí."

JarynekZ píše:Necelé čtvrt hodiny do konce

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník