Doktor píše:A jeden drobnější fail, který se mi podařilo vyfotit letos v létě.

Liger píše:Moje failoidní snaha obejít cenzuru na lamerovi. Vlevo cenzurovaná verze, vpravo originální (screeny z RSS).
obrázek

Liger píše:Moje failoidní snaha obejít cenzuru na lamerovi. Vlevo cenzurovaná verze, vpravo originální (screeny z RSS).
obrázek

Liger píše:JarynekZ: upraveno na odkaz, ten obrázek se zde osekal.

Liger píše:A já jsem se lekl, že to začal někdo cenzurovat i tady...![]()

Liger píše:Liger píše:JarynekZ: upraveno na odkaz, ten obrázek se zde osekal.
A já jsem se lekl, že to začal někdo cEnzUroVAt i tady...![]()

JarynekZ píše:Neboj, to tu jenom jeden magor nemá co dělat.

DanDan píše:JarynekZ píše:Neboj, to tu jenom jeden magor nemá co dělat.
Mám co dělat... Psát konstruktivní komentáře na lamerovi... A surfovat na netu... A občas tvorba webu... A opravdu občas tvorba aplikací... Vidíš, mám pořád co dělat...

Liger píše:Já mám teda dojem, že Jarynek mluvil o sobě, ale když jsi tak vztahovačný (či spíš paranoidní?)...

AnonymnaLama píše:Batrachus by asi potreboval nejaku brigadu alebo aspon kamaratov, s ktorymi by stravil trochu casu mimo pocitaca:

JarynekZ píše:AnonymnaLama píše:Batrachus by asi potreboval nejaku brigadu alebo aspon kamaratov, s ktorymi by stravil trochu casu mimo pocitaca:
![]()
![]()

JarynekZ píše:No nic, asi stáhnu pravděpodobnost a zvednu flastr

Staga píše:JarynekZ píše:No nic, asi stáhnu pravděpodobnost a zvednu flastr
No to ne, co bysme z toho pak měli?

JarynekZ píše:Staga píše:JarynekZ píše:No nic, asi stáhnu pravděpodobnost a zvednu flastr
No to ne, co bysme z toho pak měli?
Klid od Batracha (s věčně nulový účtem)?

Januska píše:Nojo, ale to by se pak už vůbec nevyplatilo krást
JarynekZ píše:Tak né, no...

Liger píše:Proč né? Krást se nemá.A sám tam máš napsaný, že tak jako v životě se to ani tady nevyplácí, ale vypadá to, že to neplatí...

AnonymnaLama píše:Batrachus by asi potreboval nejaku brigadu alebo aspon kamaratov, s ktorymi by stravil trochu casu mimo pocitaca:

Staga píše:A že by mně jako hodnej bratříček něco poslal, tak to ne... I když, asi bych měla být ráda, že mě zatím okradl jen dvakrát.

JarynekZ píše:Staga píše:A že by mně jako hodnej bratříček něco poslal, tak to ne... I když, asi bych měla být ráda, že mě zatím okradl jen dvakrát.
Ale jsou tu někteří, které zatím neokradl vůbec...
... já to ale bohužel nejsem...

Batrachus píše:JarynekZ píše:Staga píše:A že by mně jako hodnej bratříček něco poslal, tak to ne... I když, asi bych měla být ráda, že mě zatím okradl jen dvakrát.
Ty jsem neokradl proto, že byli příliš chudí.

Staga píše:A že by mně jako hodnej bratříček něco poslal, tak to ne... I když, asi bych měla být ráda, že mě zatím okradl jen dvakrát.

Batrachus píše:JarynekZ píše:Staga píše:A že by mně jako hodnej bratříček něco poslal, tak to ne... I když, asi bych měla být ráda, že mě zatím okradl jen dvakrát.

Staga píše:A přišel už někdo na to, jak vyloupit tu banku?

Liger píše:Kdyby aspoň počkal, až má člověk víc jak 50 Lamek, tak si řeknu, že si to ten člověk měl dát do banky, ale když si člověk spoří a chce si to dát do banky jakmile dosáhne 50 Ł a on mu to ukradne ještě než má tu šanci...

Januska píše:Liger píše:Kdyby aspoň počkal, až má člověk víc jak 50 Lamek, tak si řeknu, že si to ten člověk měl dát do banky, ale když si člověk spoří a chce si to dát do banky jakmile dosáhne 50 Ł a on mu to ukradne ještě než má tu šanci...
Je pravda, že dříve tu panovala základní slušnost, že člověk pod 50 lamek se neokrádá. Nejlépe se okrádali noví členové ještě před aktivací účtu

Staga píše:Januska píše:Liger píše:Kdyby aspoň počkal, až má člověk víc jak 50 Lamek, tak si řeknu, že si to ten člověk měl dát do banky, ale když si člověk spoří a chce si to dát do banky jakmile dosáhne 50 Ł a on mu to ukradne ještě než má tu šanci...
Je pravda, že dříve tu panovala základní slušnost, že člověk pod 50 lamek se neokrádá. Nejlépe se okrádali noví členové ještě před aktivací účtu
Ale to by snad šlo udělat, aby člověka pod 50 lamek okrást nešlo, ne?

Liger píše:Staga píše:A že by mně jako hodnej bratříček něco poslal, tak to ne... I když, asi bych měla být ráda, že mě zatím okradl jen dvakrát.
Kdyby aspoň počkal, až má člověk víc jak 50 Lamek, tak si řeknu, že si to ten člověk měl dát do banky, ale když si člověk spoří a chce si to dát do banky jakmile dosáhne 50 Ł a on mu to ukradne ještě než má tu šanci...

JarynekZ píše:Liger píše:Staga píše:A že by mně jako hodnej bratříček něco poslal, tak to ne... I když, asi bych měla být ráda, že mě zatím okradl jen dvakrát.
Kdyby aspoň počkal, až má člověk víc jak 50 Lamek, tak si řeknu, že si to ten člověk měl dát do banky, ale když si člověk spoří a chce si to dát do banky jakmile dosáhne 50 Ł a on mu to ukradne ještě než má tu šanci...
Tak se přiznejte, koho už okradli na přepážce v bance, ať v tom nejsem sám? Vidím, že mám přes 50, jdu do banky, stále mám přes 50, kliknu na "vložit" a prd... 1 nová zpráva...

JarynekZ píše:mám přes 50, kliknu na "vložit" a prd... 1 nová zpráva...

Johny007 píše:Staga píše:Ale to by snad šlo udělat, aby člověka pod 50 lamek okrást nešlo, ne?
Ano, celkem snadno.

Januska píše:JarynekZ píše:mám přes 50, kliknu na "vložit" a prd... 1 nová zpráva...
Já vidím, že mám přes 10 a jdu koupit los

JarynekZ píše:Januska píše:JarynekZ píše:mám přes 50, kliknu na "vložit" a prd... 1 nová zpráva...
Já vidím, že mám přes 10 a jdu koupit los
Já si losy kupovat nemůžu... byste mě zbili...

Januska píše:Já myslela, že máš zakázanou jen účast v lamičkách?

JarynekZ píše:Januska píše:Já myslela, že máš zakázanou jen účast v lamičkách?
Když si teď koupím 4 výherní losy, co mi uděláte?

Boomer píše:JarynekZ píše:Januska píše:Já myslela, že máš zakázanou jen účast v lamičkách?
pohrozime smrtou a poziadame o 50% vyhry...

JarynekZ píše:Januska píše:Já myslela, že máš zakázanou jen účast v lamičkách?

Januska píše:JarynekZ píše:Januska píše:Já myslela, že máš zakázanou jen účast v lamičkách?
A pokud nám to nepovíš, tak se to nějak dozvíme?

JarynekZ píše:Januska píše:JarynekZ píše:Když si teď koupím 4 výherní losy, co mi uděláte?
A pokud nám to nepovíš, tak se to nějak dozvíme?
Hmm... je tu někdo takovej magor, aby sledoval stav účtu? ... tak asi ne... Ale myslíš, že bych si JÁ nechal takovou událost pro sebe?

Januska píše:A kdy se rozhoduje, jestli je los výherní? V okamžiku koupě nebo v okamžiku použití?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník