Hranický deník píše:Dopravní oddělení hranického Městského úřadu zvažuje, že po dokončení rozsáhlých rekonstrukcí v ulicích Studentská a Hviezdoslavova by trasa některých autobusových linek mohla vést právě jak přes tyto dvě silnice, tak i přes ulici Partyzánskou.
K úpravám současného stavu ale sáhne až v případě, že se pro změny vysloví dostatek občanů bydlících nebo často se vyskytujících právě v těchto oblastech.

DanDan; píše:V jedné nejmenované nejmenované železniční stanici...

DanDan; píše:Sice moc nepobavilo, ae pousmá jsem se...

Lërra píše:Dan začíná připomínat zhrzeného autora...

DanDan; píše:Tak ona to byla nějaká plánovaná výluka, navíc jsem tam ani tím směrem nejel, jen jsem na to narazil při přestupu...
<šotoušký rýp>A dráhy za výluky nemohou, za ty může SŽDC</šotoušký rýp>

Araoth píše:Za tu moji výluku mohli dráhy... protože to vlak neubrzdil před... pravděpodobně sebevrahem... ale taky to mohla bejt nehoda...

Araoth píše:Za tu moji výluku mohli dráhy... protože to vlak neubrzdil před... pravděpodobně sebevrahem... ale taky to mohla bejt nehoda...

Lërra píše:Araoth píše:Za tu moji výluku mohli dráhy... protože to vlak neubrzdil před... pravděpodobně sebevrahem... ale taky to mohla bejt nehoda...
AU! Četl někdo dnešní Cyanide and Happiness?

DanDan; píše:Tak ona to byla nějaká plánovaná výluka, navíc jsem tam ani tím směrem nejel, jen jsem na to narazil při přestupu...
<šotoušký rýp>A dráhy za výluky nemohou, za ty může SŽDC</šotoušký rýp>

Lërra píše:Araoth píše:Za tu moji výluku mohli dráhy... protože to vlak neubrzdil před... pravděpodobně sebevrahem... ale taky to mohla bejt nehoda...
AU! Četl někdo dnešní Cyanide and Happiness?

Staga píše:No to bi jsme mohly. Bila bi to sranda

JarynekZ píše:Řekl bych, že je to takovej zvuk podobnej grgání, ale nevím...

Lerrå píše:Jinak jsem ještě hledala ty tuleně a lachtany. Anglická literatura se víceméně shoduje na slově "bark", ale zatím jsem nenašla žádný český zdroj, o který se opřít. Každopádně běžná komunikace opravdu připomíná vrčení a štěkání; netuším ovšem, jak popsat zvuk, kteří vydávají samci v době říje.

Staga píše:má to uši, to nebudou tuleni ~

A hlavně ten nadšenej tučňák tam

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník