yannush píše:Ptolemaios píše:ani to nebudu číst, po prvních pár slovech o školce se mi chtělo zvracet...
tušim dva odseky som zvládla.
Staga píše:já to přečetla celý... :-/

Lërra píše:Kdo polituje mě? Děckaaa, neserte mě

Lërra píše:Kdo polituje mě? Děckaaa, neserte mě

Hyper SteveTR píše:A to já zůstanu, kdybych prej tehdy uměl počítat, mohl bych prej rovnou do druhé třídy ~

Ptolemaios píše:já teda sečtělý nejsemale taky prostě vím, jak psát pravopis a nepřemýšlím nad tím (a když se mě někdo zeptá proč to píšu tak to neumím zdůvodnit), prostě vím že tak to slovo v té souvislosti vypadá tak ho napíšu

Araoth píše:Tak když už jsme u geniálnosti, tak si tu jdu taky trochu nadzvednout ego... Číst jsem samozřejmě uměl a to díky tomu, že jsem už jako malej strašně žral čtyřlístek... trošku mi to dělalo problém v 1. třídě, protože jsem četl napřed, když všichni četli nahlas a když jsem byl vyvolán já, tak jsem se musel vracet... (Lovci mamutů, mimochodem). Matematika mi problémy taky nedělala a když jsem se v páté třídě dozvěděl o tom, že jsou i jiné školy, kam se dá jít (matematická, gympl), tak jsem si přijímačky jen tak ze srandy zkusil... na matematické jsem měl 27/25 bodůale stejně jsem šel radši na gympl, kde jsem skončil na krásném 20.-24. místě... A největší znak mé geniality je ten, že jsem na medicíně... protože, kdo se tam dostane, musí bejt génius...
(A kdo se udrží ještě větší! Ale nebudu radši dráždit hada bosou nohou
)

Zidane píše:... dnešní mládež řekne "no tak nejsem ve škole, tak nad tím nepřemejšlím a nepruď s pravopisem, víš, co jsem chtěl/a říct a to je hlavní"...

Hyper SteveTR píše:Lërra: Když jsme u toho honění ega, já přijímačky vůbec nedělal

Ptolemaios píše:Hyper SteveTR píše:Lërra: Když jsme u toho honění ega, já přijímačky vůbec nedělal
jojo, vyhlášený pr(e)stižní KM gympl

Lërra píše:Už jste s tím "Pro chlív" trošku trapní...

Ptolemaios píše:
očividně ti matika přestala jít poslední dobou

Hyper SteveTR píše:Hmm... já jsem taky pro normální život takřka nepoužitelnej. Někdy si připadám jako v tom vtipu "Kup rohlíky a když budou mít tak šest vajec."

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků