Tak som konecne ukoncil boj s fotoaparatom za pat korun a pravdaze vychadzam z neho ako porazeny. Je takmer nemozne spravit poriadny makro zaber (10-15 cm je uz hotova veda), oooh jinxy, preco si nam zobrala manualne zaostrovanie? Ten elektronicky debil to automaticky krasne zaostri na detail ktory fotim, potom si to v poslednej stotine rozmysli a odfoti totalnu machulu. Nejakym zazrakom sa mi vsak podarilo spravit jeden trochu ostry zaber, takze nakoniec je hadanka na svete.
Za kvalitu sa teda ospravedlnujem, ale nic lepsie z toho nevytiahnem

Snad by to ale malo byt dostatocne na uhadnutie, mysli ze kvalitnejsi snimok by uz nijak vyrazne nepomohol.
Ako malu kompenzaciu ale pridam mininapovedu:
biele pozadie nema s objektom nic spolocne (je to len obycajny papier na ktorom som fotil), ale pismena v zabere nie su uplne nahodne 
Kto trochu sleduje svet okolo, bude mat s hadanim lahsiu pracu (bez tych pismen je dost tazke prist na riesenie). Pravdaze je to len mala cast z celeho napisu, ten kusok v Googli nemusite hladat, uz som to skusil a nijak to nepomoze
http://www.mk.extel.sk/hadanka2.jpgKoniec 8.9 v stredu niekedy naobed.
Vyhry uz asi klasicke, ale zaroven vyhlasujem bonus 15 lamiek pre prveho cloveka, ktory mi napise aj to, o aky napis sa konkretne jedna. (ak teda ujovia admini nebudu proti

)
Majster sveta v skladani hraciek z kindervajicok a inovator vedeckeho vyskumu v oblasti synchronizovaneho uzivania cervenych cukrikov.
..........~~~~~..........~~~~~..........~~~~~..........~~~~~..........~~~~~..........~~~~~..........~~~~~..........
Ospravedlnte prosim pripadne komplikacie pri komunikacii s mojou osobou, aktualne zijem v inom vesmire.