od Zidane » stř 08. úno 2012 23:35:51
No tak v tomhle mají tuleně tak trošku pravdu.
Chlapi dělí tělo na dvojí místo - "chlupaté" a "nechlupaté" - buze...metroušky holící se všude pomíjím.
Aneb na vlasy a to přírodně chlupaté poněkud níž máme šampon, na ostatní sprcháč. Jaké že to bazmeky na mytí obličeje? Cože, jakže, pětatřicet let jsem to nepotřeboval?
Pěna na holení? Pěkných pár let jsem, protože holicí strojek, nepotřeboval i přes bejvalčí remcy, když se mě snažila přesvědčit, abych se holil "dohladka" a dokonce mi na toto i darovala holičák po tátovi, který to "dohladka" skutečně, na rozdíl od mého zastřihávače vlasů a holičáku v jednom, uměl.
Nouzový lubrikant? Ani na tohle jsem nic nepotřeboval, jsem divnej, když jsem tyto choutky, když už přišly, řešíval "nasucho"?
Vyprat v ruce? A to se přesně CO pere v ruce, že to nejde vrznout do pračky na třicet, když už, nosim snad nějaké hedvábí atd.? (samozřejmě jednu věc bych do pračky nedával, ale taky proto my chytří, když už něco kupujeme, tak vždy vícekrát)
A i kdyby, "nemít po ruce prášek" se mi poprvé za pětatřicet let stalo minulý čtvrtek, kdy jsem si pěkně zapojil pračku, řekl jsem si "tak, vyzkoušíme, dáme vyprat...doprdele kde mám prací prášek???" - no samozřejmě, zapomněl jsem na něj při stěhování a zůstal ve starém bydlišti.
I zašel jsem tam v pátek, nadrzo si zazvonil na nové majitele, řekl, co a jak, zašel tam, kde prášek (netknutá čtyřkilovka Arielu, nějaký načatý pytel s dvaceti deky prášku bych neřešil a koupil nový) a při té příležitosti jsem si vzal i poštu, která ještě na starou adresu přišla. Takže toto se mi zatím nestalo, což neznamená, že se mi to stát nemůže, všechno je možné, ani my sparťani nejsme, ač od přírody chytří (proto jsme taky sparťani), neomylní.
Dze še robi- nezavadzam.Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.