JarynekZ píše:Od slova kolabuje, ne? Stejně jako absorbce absorbuje.

Liger píše:
Edit: Nemluvě o tom, kolikrát jsem četl "díky ledovce". Hm, fakt díky.

Staga píše:Lúč? Paprsek, pokud vím...

Johny007 píše:Hmm.. Standartní otevírací dobu bych si ještě představit dokázal, ale tohle je co? :O

Fakt nevím, co si představit pod těstovinama, které vypadají jak kostka. 

Liger píše:He? To už ti lidi přidávají tu jejich koncovku -ti úplně automaticky bez ohledu na kontext?

Lërra píše:Ano, flíčky zní podobně, ale bez kontextu bych taky netušila...
Araoth píše:Hmmm jediné těstoviny ve tvaru kostičky jsem našel, že jsou Peperini... (absolutně jsem netušil, že něco takového exituje...) a nebo říkal fliačky (fleky)? Což sice není kostka, ale čtverec... ale tak je to blízko...

Staga píše:A co taková 3cítka? Třicítka je tak jako tak

Hyper SteveTR píše:Dvěma zní jako jméno nějaké válečnice z období dívčích válek.
O dvěmě obereš?

Liger píše:Dvěma, bez dvěmy, ke dvěmě, vidím dvěmu, dvěmo!, o dvěmě, se dvěmou?
Antonín Přidal v české verzi knihy Leo Calvina Rostena Pan Kaplan má stále třídu rád píše:"Kdo? Ta Hity. Z čeho? Z tý Hity. K čemu? K tý Hity. Na co? Na tu Hity. Voláme - ty, Hity! O čem? O tý Hity. S čim? S tou Hity…"

Hovinky.cz píše:Červy z rodiny ransomware jsou pro podvodníky doslova zlatý důl.

Liger píše:Vida, varianta s mužským neživotným mě nenapadla, to už mi spíš sedí ten ženský rod (a když to šlo u tuleně, proč ne u červa, že), ale máš pravdu, že by to teoreticky mohlo dávat smysl.

Zidane píše:Tahle možnost mě napadla taky, proto jsem držel koštovák. Smysl by to dávalo, když ho tam člověk najít chce.

Lërra píše:Liger píše:Vida, varianta s mužským neživotným mě nenapadla, to už mi spíš sedí ten ženský rod (a když to šlo u tuleně, proč ne u červa, že), ale máš pravdu, že by to teoreticky mohlo dávat smysl.
No, jasně, teď se po tuleních bude opičit kdejaká havěť.

http://mobilenet.cz píše:(dále v recenzi však budeme mluvit o telefonu jako o „G6tce“).

ktery ma takovou moznost tak v kazdem 100tem zapase ..

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků