Staga píše:Za toto...
viewtopic.php?p=91312#p91312

Zidane píše:Dva herní závisláci:
Policií hledaný muž se nechal chytit opravdu lehce
Lovil pokémony za jízdy a naboural do policejního auta

JackSwigert píše:Zidane píše:Dva herní závisláci:
Policií hledaný muž se nechal chytit opravdu lehce
Lovil pokémony za jízdy a naboural do policejního auta
Tak Amerika, co se dalo čekat![]()
Jestli bych si měl vybrat mezi Rusem a Amíkem na silnici, tak to radši toho Rusa.

Batrachus píše:Myslím si, že atomovky nezvýší řidičské schopnosti ani jedněm
Ale vážně: co je tvojí pointou?

JarynekZ píše: ty kamery tam maj důvod, je to jediná obrana proti agresivním řidičům (mnohdy bez řidičáku), kteří ti jdou rozbít hubu/auto/bábovičku kdykoliv se jim něco nelíbí.

JackSwigert píše:a pak taky používají palubní kamery ve stejném měřítku

Batrachus píše:JackSwigert píše:a pak taky používají palubní kamery ve stejném měřítku
To mi přijde dost nepravděpodobné a proti všemu, co jsem kdy slyšel. Můžeš to něčím podložit?

http://renemelichar.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=548463 píše: „Víc z toho nevymáčknu!“ vysvětloval nám všem zeleným lidem v autě, mohutně gestikuloval, a jelikož byl otočen čelem dozadu, netušil, že sto osmdesát na tachometru nemůže překonat, neboť vyšší číslo tam nebylo vymalováno...

Liger píše:U nás, když si jdeš něco koupit do vietnamského obchodu, tak se kolikrát taky málem nedomluvíš a jak se jim daří.
Batrachus píše: Resp., může si taxikář dovolit neumět anglicky, bez ohledu na zákon?

Zidane píše:Batrachus píše: Resp., může si taxikář dovolit neumět anglicky, bez ohledu na zákon?
Může.
Pokud se specializuje na přistěhovalce či takové ty Američany občanstvím, co tě uměj anglicky akorát poslat víš kam a i to často radši udělají v rodném jazyce, pač tam je podstatně větší šance, že jim neporozumíš.
Pokud má takových zákazníků dost - tedy se zřejmě etabloval ve správné čtvrti - proč by se měl obtěžovat s angličtinou?

Vpravo v rohu je pak možnost se odhlásit, pak mě to předpokládám pustí normálně na twitter jako nepřihlášeného.

info@twitter.com píše:
Našli jsme pár lidí, které možná budete chtít sledovat:
Andrej Babiš
Karel Schwarzenberg
Leoš Mareš
To je výběr, pane jo. Kde k tomu proboha přišel? ONI se mě evidentně za každou cenu snaží odradit od toho, abych si tam ten účet někdy zase zakládal/odemykal. Musím říct, že zatím úspěšně. 

@schwarzenbergk píše:Sedím v Nice na pláži. Před chvílí vytáhli místní Kryšoti z vody potápěče, kvůli nošení burkiny.

Liger píše:Tak účet mám sice pořád zamknutý, ale přišel mi teď od Twitteru mail ve znění:<a class="linkification-ext" href="mailto:info@twitter.com" title="Linkification: mailto:info@twitter.com">info@twitter.com</a> píše:
Našli jsme pár lidí, které možná budete chtít sledovat:
Andrej Babiš
Karel Schwarzenberg
Leoš Mareš
Tak určitě...To je výběr, pane jo. Kde k tomu proboha přišel? ONI se mě evidentně za každou cenu snaží odradit od toho, abych si tam ten účet někdy zase zakládal/odemykal. Musím říct, že zatím úspěšně.

Zidane píše:Zde je screenshot

Araoth píše:Vidíš, to jsem si ani nevšiml... poháry přece nemaj věkový omezení, maximálně zdravotní. Ale předpokládám, že Baroš nemá diabetes a tak si v létě na ochlazení může dát pohárů kolik chce...

@Tomas_Jelen píše:Dnes vykolejil vlak, který opravoval trať po vykolejeném vlakovém jeřábu, který jel nakolejovat vykolejený vlak.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník