Ono se to tady už řešilo, že i to Potterovské "Severusi, Albusi, ..." může být správně.Araoth v Gratulace k narozeninám píše:*Očekává přílet Zidana na scénu s poučkou o skloňování*
Ono se to tady už řešilo, že i to Potterovské "Severusi, Albusi, ..." může být správně.Araoth v Gratulace k narozeninám píše:*Očekává přílet Zidana na scénu s poučkou o skloňování*

Zidane píše:Dovyrobený je skutečně podivné, ale jak nazvat takové to, kdy mají připraveno "dále vám nabízíme ........ za ......." a jen do té mezery přidají potřebné? Aspoň to dělají jedním hlasem, už jsem zažil i případy, kdy to přidané bylo úplně jiným hlasem a to je pak nádhera poslouchat...

Zidane píše: ale jak nazvat takové to, kdy mají připraveno "dále vám nabízíme ........ za ......."

Zidane píše:A až teď sis všiml chlívovitého významu říkáš?Ačkoliv chlívovitý význam...od jisté doby prostě nemůžu slyšet Dusilovou a její "a já sa udělám malú veveričků" nebo dokonce "tů veliků vranů", co je toto za reklamu na zoofilii?

Zidane píše:Vona mlčí, vona ministryně financí, se jeden nemůže překlepnout?

Araoth píše:Jinak neporočuju číst rozhovor s Kubou Kindlem na idnesu... Jako hokejista hraje skvěle a mám ho rád, ale už asi zapomíná za mořem jak správně psát česky...

Zidane píše: Spartě Praze, Zbrojovce Brnu, Realu Madridu...tohle skloňování mi prostě přijde ustřelené.

Liger píše:Ale jo, tak toto zní blbě, mě tam mátlo to "B". Vím že je Praha 6 apod., ale co je Praha B teda netuším.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků