Nejlepší se ale zatím zdá tříkolový design, v polovině vždycky prostřední kolo upadne, ale jede to dál ještě po dvou. Edit: Nejlepší je ale, když to tam prdne auto bez kol. ~
Nejlepší se ale zatím zdá tříkolový design, v polovině vždycky prostřední kolo upadne, ale jede to dál ještě po dvou. 

), vypadá to pořád +- stejně.

nk8215 píše: ještě s možností volby nabíjení přes microUSB nebo postaru elektrikou (adaptérem)...třetí šok.

Zidane píše:nk8215 píše: ještě s možností volby nabíjení přes microUSB nebo postaru elektrikou (adaptérem)...třetí šok.
Tak moment, Šuhaji.
Jaká volba nabíjení? To jako není možné nabíjet tak i tak, ale musíš si vybrat a když si vybereš nabíjení přes USB, nabíječku už si můžeš vystavit na poličku? Co to jako... a jak by to sakra dokázali, dát softwarově na výběr nabíjení a pak na základě vybrané možnosti znemožnili nabíjení "elektrikou" nebo "přes USB"? A pokud lze nabíjet tak i tak, tak k čemu ta "volba nabíjení" vlastně je? Ke zmatení lidí?

nk8215 píše: (A teď jsi mě přivedl na ďábelskou myšlenku - mohl bych zkusit nabít z obou zdrojů, jen se trochu bojím, aby mi to tu baterku nevybouchlo)

Araoth píše:jenom jsem v životě neslyšel o electron capture záření...

E15: Nevztahuje se na aktuální výrok pana prezidenta o smrti abstinentů a vegetariánů například paragraf 355 o hanobení národa, rasy, etnické nebo jiné skupiny osob?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník