Ptolemaios píše:a proto máte tak hodný uživatele jako nk8215, kteří to za vás sledují

Eriq píše:Na nejnovější hlášky totiž už odkazují další weby, RSS, spousta lajkovačů to má na svém FB apod. Rozdíl mezi frontou a nejnovějšími bych přirovnal k programu v testovací a produkční verzi. Zatímco v produkční verzi by mělo vše (odkazy) fungovat bez potíží, testovací verze může být klidně rozvrtaná a nedokončená (nefunkční odkazy na smazané hlášky). Bohužel někdy se stane, že něco přehlédneme - například proto, že nečteme pravidelně ještě německý bash.

Zidane píše:gumovej medvidek nefejk, plusko je tam![]()
Nějak jim ta cenzura blbne, resp. to nedomysleli

DanDan píše:Tak to jsem neměl otevírat... Dnešní mládež je fakt zkažená (když 13-ti leté děcko ti řekne "pičo!", tak to je fakt hnus). Postavit ke zdi a střílet. Nebo hodit do propasti...

JarynekZ píše: no dopr<třpytivá modrá>...

Lërra píše:No, jako zpestření pro přítele bych o nákupu zauvažovala. Dítěti bych asi usekla ruce v ramenou.

Zidane píše:Lërra píše:No, jako zpestření pro přítele bych o nákupu zauvažovala. Dítěti bych asi usekla ruce v ramenou.
Zajímavá úvaha, vzhledem k tomu, že dítě je člověk celou dobu, kdy má rodiče, takže zřejmě i ty

Zidane píše:http://www.lamer.cz/quote/62108 - psa? Debil. Mně pes do baráku jen přes mou mrtvolu.

Zidane píše:To chápu, holku, která by taky radši psa než dítě/děti bych zřejmě hnal svinským krokem. A na cestu bych jí přibalil i ten kaktus. Vražený do řiti. Květináčem dovnitř, aby si ho za ty ostny nemohla vytáhnout. A zda by to bylo jak jsem říkal na lameru - "do řiti zepředu", to by se vidělo podle momentální náladyNe že bych nějak akutně toužil po dětech, ale když už se o něco starat, tak radši o dítě než o čokla.

Zidane píše:No to máš pravdu, že dneska jsou často rodiče spíš přítěží, ale to není JEN vina dětí, to je vina i systému, kdy všichni dospělí musí makat, aby se uživili, jinak louskají cvrčky a může si člověk dovolit být se sedmdesátiletým rodičem celodenně doma, když příspěvek na péči stojí za... a ještě vymejšlej, jak to snížit?
Zidane píše:Ale rozhodně je pravda, že pokud to jde, dítě by se postarat mělo a je smutné, když to nedělá a chodí na návštěvu jen v den braní důchodu. Jenže za to si v dost případech může rodič sám, protože si díťátko rozmazlil a dopřál mu první poslední a dítě mohlo všechno a nemuselo nic, takže si zvyklo nemít povinnosti a když by je najednou mělo mít, začne se šprajcovat.
Ale zas JENOM výchovou to není. Kolikrát už se stalo, že rodiče měli tři děti, všechny vychovávali stejně, dvě byly slušné a spořádané a z třetího se vyklubal hajzlík a kriminálník a neudělal s tím nikdo nic.
Zidane píše:Ale musím přiznat, že když jsem byl minulé eurovolby v komisi a šli jsme s urnou do domova důchodců, tak tam nebyl snad ani jeden starý cikán, protože ti se o rodiče vždy postarají.

Liger píše:Plot: Oni jsou hlavně "v důchodu" celý život...

Staga píše:Navíc jinou mentalitu, drží se hodně při sobě.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník