Blafoviny

Vtipy, videa, obrázky
Pravidla fóra
Máte-li nějaké téma k diskusi, nebojte se jej založit. Z hlediska přehlednosti je lepší 10 témat po 5 příspěvcích, než 3 témata o 1500 příspěvcích.

Patron sekce: Liger

Blafoviny

Příspěvekod JarynekZ » pon 13. říj 2014 21:40:38

Rozhodl jsem se konkurovat Láďovi Hruškovi (a jemu podobným), chci tedy sestavit kuchařku levných a chutných pokrmů připravitelných z dostupných surovin. Zatím mám jeden recept. Pokud máte co dodat, nápaditosti se meze nekladou. A pokud se to nechytne, tak toto téma zanikne v historii, co už...

Takže abych to uvedl, jistě se každý z nás setkal s italskou kuchyní. Základem mnoha populárních italských jídel jsou kvalitní sýry, které jsou však cenově poněkud mimo dosah běžného občana, proto dnes uvádím recept, jak si doma vyrobit vlastní, chutnou a levnou gorgonzolu.
Gorgonzola je sýr plísňového typu z kravského mléka. Této definice se budeme držet. Koupíme si tedy dostupný Eidam, ideálně 30%, ale není problém i méně, osobně mohu doporučit i termostatický blok sýrového typu od Madety, který jej chuťově plně nahradí a dokonce je i levnější. Tento sýr vybalíme z obalu, rozkrojíme na dva trojúhelníčky, položíme na středně vělký talíř a necháme pracovat 2 až 3 letní týdny za oknem. Gorgonzola je hotová, dobrou chuť.
No. No, he's not a lion. Yeesh, definitely not a lion... and uh... uh, his daughter, um, say... vanished?
Are you Valsymised enough? Sure?
Znáš pravidla? Ne? Přečti si je zde!
Pokud hraješ Hru, tak jsi právě prohrál(a). Gratuluji.
JarynekZ
Administrátor

Cash on hand: 29,992.70
Bank: 6,365,092.17
Aura: 167

Re: Blafoviny

Příspěvekod Zidane » pon 13. říj 2014 23:35:52

A to je recept založený na vlastní zkušenosti, Jirko? ;)
Obrázek
Dze še robi- nezavadzam.
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
Zidane
Chlív LL

Cash on hand: 3,105.00
Bank: 462,939.96
Aura: 25

Příspěvekod JarynekZ » úte 14. říj 2014 1:03:54

Těsně vedle, je založen asi na 5. pívu :vlna:
No. No, he's not a lion. Yeesh, definitely not a lion... and uh... uh, his daughter, um, say... vanished?
JarynekZ
Administrátor

Příspěvekod Zidane » stř 15. říj 2014 0:17:38

Jsem myslel, že je založen na tom, cos našel po nějaké době za oknem a než to vyhodit, tak jsi z toho udělal recept :vlna:

Už to vidím - Dobroty Lamích lidí, šéfkuchař JarynekZ, moderátorka Staga, střídat se bude s Janou a tulení, anžto moderátorky musí být z té hezčí polovny lidstva, správce webu Batrachus, ministr dopravy DanDan, tiskový mluvčí Zidane a pro Ligera už taky nějaké to místečko najdeme :mrgreen:

Edit: Sakra, málem bych zapomněl - i slovenskou verzi pořadu můžeme udělati, moderovat by mohla yannush, popřípadě Boomer. A to nemá být nijaká narážka na yannush, jen prostá stížnost, že pro slovenskou verzi Dobrot LL jaksi nemáme za yannush nikoho jiného :vlna:

Edit2: No vida, Liger bude mluvčí pro styk se zahraničím 8-)
Obrázek
Dze še robi- nezavadzam.
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
Zidane
Chlív LL

Příspěvekod Araoth » stř 15. říj 2014 0:37:23

Pffft... to na mě koukám zbyde to akorát sledovat a to já zrovna na kuchařský plácy vhodná cílovka nejsem... :P
Dvakrát ženatý, jedenkrát otec. Cévní instalatér ve městě perníku.
ObrázekObrázek
Araoth
Chlív LL

Cash on hand: 7,814.50
Bank: 0.00
Aura: 140

Příspěvekod Zidane » stř 15. říj 2014 0:41:21

Araoth píše:Pffft... to na mě koukám zbyde to akorát sledovat a to já zrovna na kuchařský plácy vhodná cílovka nejsem... :P

A vida, ještě že ses objevil! Ty budeš zdravotní dohled a budeš mít práci kdykoliv, když se někomu z Jaryn dobrot LL udělá blbě :mrgreen:
Obrázek
Dze še robi- nezavadzam.
Zidane
Chlív LL

Příspěvekod JarynekZ » stř 15. říj 2014 23:08:30

Zidane píše:
Araoth píše:Pffft... to na mě koukám zbyde to akorát sledovat a to já zrovna na kuchařský plácy vhodná cílovka nejsem... :P

A vida, ještě že ses objevil! Ty budeš zdravotní dohled a budeš mít práci kdykoliv, když se někomu z Jaryn dobrot LL udělá blbě :mrgreen:

... napsat, že to stoprocentně není kvůli nám :vlna:
JarynekZ
Administrátor

Zpět na Zábava