DanDan; píše:Nya nya nya

Liger píše:DanDan; píše:Nya nya nya
Nebo nyan nyan nyan?

Jana píše:Rodinná sešlost
Trend Micro Internet Security píše:Stránka, kterou chcete zobrazit, možná na Váš počítač přenese škodlivý software nebo to na jiných počítačích už udělala. Kromě toho by mohla být spojena s online podvody. (...)

Zidane píše:On i netrojský kůň dokáže být nebezpečný, zepředu kousne, zezadu kopne a zprostředka se dá padnout na hubu

Zidane píše:Mě tam FF i se svou ochranou pustil, Avast a TeaTimer taky bohorovně klidní.

nk8215 píše:Zidane píše:Mě tam FF i se svou ochranou pustil, Avast a TeaTimer taky bohorovně klidní.
Mě teď taky (FF 7.0.1, openSUSE 11.4 bez antiviru a s firewallem v jádře), to předtím bylo s IE9 ve Windows 7...

Araoth píše:nk8215 píše:Zidane píše:Mě tam FF i se svou ochranou pustil, Avast a TeaTimer taky bohorovně klidní.
Mě teď taky (FF 7.0.1, openSUSE 11.4 bez antiviru a s firewallem v jádře), to předtím bylo s IE9 ve Windows 7...
FF7? Není to už nějakou dobu zastaralé?

nk8215 píše:Araoth píše:nk8215 píše:Mě teď taky (FF 7.0.1, openSUSE 11.4 bez antiviru a s firewallem v jádře), to předtím bylo s IE9 ve Windows 7...
FF7? Není to už nějakou dobu zastaralé?
To bych nenapsal "FF 7.0.1", ale "FF VII" přece...

Liger píše:Taky ti může kůň procvaknout prst...

nk8215 píše:To bych nenapsal "FF 7.0.1", ale "FF VII" přece![]()
Araoth píše:
Já, že už tu mám dávno FF 8.0 (Ode dneška myslím...ale je to už tak dávno, že si to nepamatuju
)

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník