Liger píše:Hmm, ne u mě pořád zůstává na prvním místě Tennant. Ale uznávám, že Smith je teď díl od dílu lepší. A Eccleston se mi taky líbil, docela mě teď naštvala zpráva, že ve výročním speciálu nebude.

JarynekZ píše:Předpokládané dokončení titulků je ve 3 hodiny ráno... To se na to mám zas dívat bez nich? Jsem opilý, dyť tomu nebudu rozumět

JarynekZ píše:Žeby nějaká stromo-kentaurová?

Hyper SteveTR píše:Těšíte se na poslední díl série? Já vzhledem k mé přirozené zvědavosti ano.

JarynekZ píše:Já jsem hlavně zvědavej, co se vyklube z Clary. Teoreticky by mohla mít něco společnýho se Susan nebo Jenny (jak psal kdosi kdesi na netu), nebo dokonce s River, to by byl teprv binec.

yannush píše:JarynekZ píše:Já jsem hlavně zvědavej, co se vyklube z Clary. Teoreticky by mohla mít něco společnýho se Susan nebo Jenny (jak psal kdosi kdesi na netu), nebo dokonce s River, to by byl teprv binec.
no s River snaď nie. to si neviem predstaviť (aj keď je pravda že čokoľvek si neviem predstaviť tak tento serial mi ukáže ako je to možné). ale myslim že to by bolo už až priliš prekombinované. ale nechám sa prekvapiť.

JarynekZ píše:yannush píše:JarynekZ píše:Já jsem hlavně zvědavej, co se vyklube z Clary. Teoreticky by mohla mít něco společnýho se Susan nebo Jenny (jak psal kdosi kdesi na netu), nebo dokonce s River, to by byl teprv binec.
no s River snaď nie. to si neviem predstaviť (aj keď je pravda že čokoľvek si neviem predstaviť tak tento serial mi ukáže ako je to možné). ale myslim že to by bolo už až priliš prekombinované. ale nechám sa prekvapiť.
Tak Doktor s River jdou časově proti sobě, takže proč by to nemohlo fungovat. Doctor o tom ještě neví a River to už od dílu s Vashta Neradou neřekne, že.
edit: teď mě navíc napadá, že po Pondovic odchodu River prohlásila, že s Doctorem klidně být klidně může, ale ne na dlouho (nebo tak nějak) - co když už v té době o "něčem" věděla?

JarynekZ píše:Ještě mě napadlo, že po dílu s Jenny jsem kdesi četl, že o ní chtěli udělat spinoff, ale tvůrci to zatrhli, že s ní ještě mají nějaké plány. Co když...

JarynekZ píše:Netuším, jak se to má dostat k Doctorově jménu, ale jestli jej má Claře říct, tak musí mít dost spešl důvod, když ho neřekl ani Rose nebo Amy; myslím že ho vlastně zatím neřekl ani River, nebo se pletu?

Hyper SteveTR píše:JarynekZ píše:Netuším, jak se to má dostat k Doctorově jménu, ale jestli jej má Claře říct, tak musí mít dost spešl důvod, když ho neřekl ani Rose nebo Amy; myslím že ho vlastně zatím neřekl ani River, nebo se pletu?
River ho někdy říct musel, když ho ví...

Brian Hodgson, Doctor Who's very first sound designer, was said to have taken his keys and scraped them along the length of the strings of an upright piano in one of the rooms in the BBC Radiophonic Workshop (the BBC's sound design and electronic music facility), then sampled and ran backwards.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník