DanDan píše:Liger píše:Ne, to je taková kulička, co lítá ve vzduchu.
Jo vlastně to je ta lítající (web)kamera...
Áno. Btw. co ta hvězdná brána, co máš doma, kolik autorů jsi ní poslal do volného vesmíru nebo černé díry?
DanDan píše:Liger píše:Ne, to je taková kulička, co lítá ve vzduchu.
Jo vlastně to je ta lítající (web)kamera...

Liger píše:Áno. Btw. co ta hvězdná brána, co máš doma, kolik autorů jsi ní poslal do volného vesmíru nebo černé díry?

jinxy píše:Ty máš Stargate? Ty máš Stargate? Kedy sa to môžem staviť?

Araoth píše:No jo, všichni holt radši vedou vesmírné bitvy a dělí se o své zážitky na místě.

DanDan píše:Araoth píše:No jo, všichni holt radši vedou vesmírné bitvy a dělí se o své zážitky na místě.
Sakra, jaké vesmírné bitvy? Jsem netušil, co se za 5 dní pryč od internetu mohou všude provést za změny...

DanDan píše:Araoth píše:No jo, všichni holt radši vedou vesmírné bitvy a dělí se o své zážitky na místě.
Sakra, jaké vesmírné bitvy? Jsem netušil, co se za 5 dní pryč od internetu mohou všude provést za změny...

Staga píše:Tys ještě nečetl Mafii?

DanDan píše:Staga píše:Tys ještě nečetl Mafii?
9 stránek mě zatím odradilo, ale co stejně s časem (ano, víte, jak bych ho stejně využil), takže jdu číst...

DanDan píše:(ano, víte, jak bych ho stejně využil)

Staga píše:DanDan píše:Staga píše:Tys ještě nečetl Mafii?
9 stránek mě zatím odradilo, ale co stejně s časem (ano, víte, jak bych ho stejně využil), takže jdu číst...
Vřele doporučuji, je to krásné čtení.

DanDan píše:Staga píše:DanDan píše:9 stránek mě zatím odradilo, ale co stejně s časem (ano, víte, jak bych ho stejně využil), takže jdu číst...
Vřele doporučuji, je to krásné čtení.
No já už přečetl sekci, kde se řešily pomeranče, woody, lamer atd... Takže nevím, jestli dneska už "nacucám" nějaké další informace...

DanDan píše:No já už přečetl sekci, kde se řešily pomeranče, woody, lamer atd... Takže nevím, jestli dneska už "nacucám" nějaké další informace...

JarynekZ píše:Řekl bych, že po informační stránce tam není co cucat, ale tím bych znevážil Adminnesskou dohodu, takže to neřeknu...

SteveTR píše:Tak jsem se do té Mafie nakonec taky pustil. Už jsem ve fázi, kdy Batrachus zaklel

DanDan píše:SteveTR píše:Tak jsem se do té Mafie nakonec taky pustil. Už jsem ve fázi, kdy Batrachus zaklel
Hele, neříká ti něco SPOILER???![]()
![]()

SteveTR píše:DanDan píše:SteveTR píše:Tak jsem se do té Mafie nakonec taky pustil. Už jsem ve fázi, kdy Batrachus zaklel
Hele, neříká ti něco SPOILER???![]()
![]()
*šamani si chystají kouzla na ochranu před ďáblem, Ste´vettr je zastavuje*

Araoth v tématu Vysokointelektualna debata o veciach hudobnych píše:Mě se třeba strašně líbí
http://www.youtube.com/watch?v=XI_oWrse ... re=related
jenom mě štve, že poslední dobou se to až moc rozšířilo. :-/

Queller píše:I kdybyste chtěli vidět hodně špatnej film tak od twilight se držte dál, to je kategorie špatných filmů sama o sobě.

Liger píše:Je zvláštní, že jsem twilight nikdy neviděl (no dobře nějaké ty obrázky a možná i kousek traileru), ale už jenom z toho, co o něm po všech internetech slýchám, by mě nikdo v životě nedonutil se na to podívat, nedejjinxy jít do kina...(a myslím, že nejsem sám, kdo to tak má
)

AnonymnaLama píše:Problem Tvajlajtu je v tom, ze je to zly film, ale este nie natolko, aby sme sa na nom mohli dobre bavit ako u niektorych legendarnych snimok ako Mega Shark vs. Giant Octopus a podobne. To je taka nevdacna kategoria, je to zle, ale este nie dostatocne zle
Pozrite si napriklad tento uryvok z Trolls 2, aby ste vedeli co je vazne velmi zly film. Ten herecky je vykon je... proste oh my goooooooooood. Na to sa da pozerat, lebo je to proste zabava

jinxy píše:Mega Shark vs. Giant Octopus má na svedomí spoločnosť Asylum. To sú neskutoční borci vo svete filmových shitov. Vážne, tí nemajú jediný dobrý film. Ale oni to zas robia z polovice pre tú sradnu. Napr. spomínaný Mega Shark je vraj robený iba pre srandu. Osobne sa na toto "dielo" veľmi teším, lebo na mnou už x-krát spomínanom filmovom festivale ho budú premietať v sekcií "Filmové peklo". Naviac to bude robené tak, že zvuk pôjde len napoly a dvaja kritici k tomu budú dávať svoje komentáre, čiže to bude dvakrát tak vtipné. Ale všetci sa môžme tešiť na nový (s)hit spoločnosti Asylum - Titanic II.
. Tá istá loď, podľa tých istých plánov, v ten istý dátum len o 100 rokov neskôr sa potopí na tom istom mieste (stavím sa, že aj ten ľadovec je ten istý). To bude lahôdka
Za najhorší film všetkých čias je ale podľa veľa kritikov a veľa rebríčkov považovaný Plan 9 from Outer Space (rok výroby 1959).

DanDan píše:jinxy píše:Mega Shark vs. Giant Octopus má na svedomí spoločnosť Asylum. To sú neskutoční borci vo svete filmových shitov. Vážne, tí nemajú jediný dobrý film. Ale oni to zas robia z polovice pre tú sradnu. Napr. spomínaný Mega Shark je vraj robený iba pre srandu. Osobne sa na toto "dielo" veľmi teším, lebo na mnou už x-krát spomínanom filmovom festivale ho budú premietať v sekcií "Filmové peklo". Naviac to bude robené tak, že zvuk pôjde len napoly a dvaja kritici k tomu budú dávať svoje komentáre, čiže to bude dvakrát tak vtipné. Ale všetci sa môžme tešiť na nový (s)hit spoločnosti Asylum - Titanic II.
. Tá istá loď, podľa tých istých plánov, v ten istý dátum len o 100 rokov neskôr sa potopí na tom istom mieste (stavím sa, že aj ten ľadovec je ten istý). To bude lahôdka
Za najhorší film všetkých čias je ale podľa veľa kritikov a veľa rebríčkov považovaný Plan 9 from Outer Space (rok výroby 1959).
Titanic 2? OMG, vy mě fakt chcete vytáhnout do kina, že?

jinxy píše:Dan, tieto filmy sú tak zlé, že len máloktoré idú do kín...prevažná väčšina ide hneď na DVD (a tu sa vždy nájdu ľudia...ehm, moja mama napr. ... ktorí sú ochotní si kúpiť sebeväčšiu sračku).

DanDan píše:jinxy píše:Dan, tieto filmy sú tak zlé, že len máloktoré idú do kín...prevažná väčšina ide hneď na DVD (a tu sa vždy nájdu ľudia...ehm, moja mama napr. ... ktorí sú ochotní si kúpiť sebeväčšiu sračku).
Já jsem viděl nějaký film (název si už nepamatuji, ale nějak to souviselo s MTV), který sice nebyl špatný, ale u těch ""efektů"" jsem se fakt smál. U některého filmu (ach ta skleróza) zase byl záběr na helikoptéru na dálkové ovládání, která vybuchla.

Queller píše:Teda trojku jsem neviděl, ale po těch předchozích už ani nechci.

JarynekZ píše:Queller píše:Teda trojku jsem neviděl, ale po těch předchozích už ani nechci.
3=(2*2)^2
Tohle je podle mě nejjednodušší způsob, jak vyjádřit kvalitu trojky pro toho, kdo už viděl dvojku...

Araoth píše:JarynekZ píše:Queller píše:Teda trojku jsem neviděl, ale po těch předchozích už ani nechci.
3=(2*2)^2
Tohle je podle mě nejjednodušší způsob, jak vyjádřit kvalitu trojky pro toho, kdo už viděl dvojku...
No jako ve trojce jde snad jenom o to, že tam všichni vlkodlaci choděj bez trička... (Vlkodlačky se asi nepřehřívaj...)

jinxy píše:Tak ten Lamí blog som nemala nájsť...lebo ho o chvíľu zaplavím svojimi...ehm...výplodmi to nazvime

JarynekZ píše:jinxy píše:Tak ten Lamí blog som nemala nájsť...lebo ho o chvíľu zaplavím svojimi...ehm...výplodmi to nazvime
Šak na to to je a zrovna od tebe (a pár dalších lidí) sem očekával, že to budeš využívat

JarynekZ píše:edit: a omlouvám se za slovo "zajímavej", prostě moje kanálnická čeština nezná lepšího výrazu, kterej bych zde použil

JarynekZ píše:Ještě mi teď jeden nejmenovaný, trochu živější IT bulvár připomněl projekt, kterej se mi zdál zajímavej a pak sem na něj tak nějak zapomněl... Jmenuje se to Life in day a myslím, že to stojí za sledování.
edit: a omlouvám se za slovo "zajímavej", prostě moje kanálnická čeština nezná lepšího výrazu, kterej bych zde použil

DanDan píše:Na ten film se docela těším... Uvidíme, jak to zpracuje... Každopádně jsem tam chtěl taky něco hodit, jenže moje představisost v den natáčení byla nulová...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník