Každopádně se mi dnes hodně líbila Doktorka i Graham; Ryan s Yaz (hele, už si je pamatuju!) mi dnes taky přišli lepší. Záporák zatím jednoznačně nejslabší, nedovysvětlený a vlastně nesmyslný. Co se týče řemeslného zpracování, tak opět na vysoké úrovni, i v takto komorním díle je to poznat.

Že se Doktorka nejvíc inspiruje v Tennantovi mi tak nějak přišlo už od prvních okamžiků. Ono mi to zase tak extra nevadí, ale věřím, že časem si najde něco svého. Upřímně hercům tu roli Doktora, kdy do toho na jednu stranu musí dát něco svého a na druhou stranu tak nějak zachovat kontinuitu, nezávidím.

Liger píše:Bylo tam příliš mnoho společníků a nepodařilo se je všechny naplno využít.

DanDan píše:takže nejenže z teaseru na epizodu jsem hned věděl

JarynekZ píše:Takhle se seriály nedělaj...
Tady aspoň po té pauze dostaneš deset až třináct epizod, co teprv takový Sherlock... Je pravda, že by člověk čekal, že když si s tím dají načas, že aspoň vypilují scénáře, ale mám pocit, že to v obou případech (jak Doctor, tak Sherlock) funguje přesně naopak.

JarynekZ píše:Já si spíš říkám, s těma dvouročníma mezerama, jestli to už nejsou znovuobnovené série.

Domic píše:Až na způsob jakým to bylo řečeno.

Spoiler,DanDan

Liger píše:Je ta 12. aspoň v něčem trochu lepší?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků