SteGo_Saur_CZ píše:Na příštího Hit Mastera se pokusím zpracovat něco z české muziky.

JarynekZ píše:253 je ta písnička, co občas hrajou na Radiožurnálu
JarynekZ píše:257 mi něco vzdáleně připomíná
JarynekZ píše:258 mi sice nic neříká, ale obtěžuje mě ten snare ke konci
JarynekZ píše:260 mi zní jako jingle z nějakýho magazínu na youtube, jako by to někdo sosnul z freeplaymusic
JarynekZ píše:263 je taky písnička z Radiožurnálu, tuším mi tam u ní rádio naposled psalo něco o dojezdu 350 km
JarynekZ píše:266 si taky představím jako začátek dvacátého sedmého dílů let's playe z Minecraftu

JarynekZ píše:260 mi zní jako jingle z nějakýho magazínu na youtube, jako by to někdo sosnul z freeplaymusic
SteGo_Saur_CZ píše:Kvíz by měl být zde. Kdyby to nejelo, tak mi řekněte.

SteGo_Saur_CZ píše:Specialitka: pořád se s tím učím pracovat, ale mám jeden rychlý kvíz na Sporclu o Hit Masterovi. Přihlašovat se není potřeba. Zkuste a povězte jak se vám dařilo.![]()
Kvíz by měl být zde. Kdyby to nejelo, tak mi řekněte.

Araoth píše:SteGo_Saur_CZ píše:Specialitka: pořád se s tím učím pracovat, ale mám jeden rychlý kvíz na Sporclu o Hit Masterovi. Přihlašovat se není potřeba. Zkuste a povězte jak se vám dařilo.![]()
Ummm jen dvě dobře

SteGo_Saur_CZ píše:Sedmdesátky jsou znovu tady. Tak se teda ukažte![]()
První polovina 21. sezóny Hit Mastera.

JarynekZ píše:No, tak z toho kvízu (je v tom jenom těch pět otázek?) čistá nula. Asi tě nějak neberu vážně nebo co
Ale neber si to SteGo osobně, mně přijde poslední dobou obecně, že mi vůbec nějak neslouží paměť. Podívám se na film, který se mi líbí, a za týden nevím o čem byl apod.

Jana píše:Ha, to by mohlo uspesnejsi ~ pockejte na me s vyhlasenim, ja musim dve nebo tri z tech pisnicek vydolovat z hlavy

SteGo_Saur_CZ píše:Araoth píše:SteGo_Saur_CZ píše:Specialitka: pořád se s tím učím pracovat, ale mám jeden rychlý kvíz na Sporclu o Hit Masterovi. Přihlašovat se není potřeba. Zkuste a povězte jak se vám dařilo.![]()
Ummm jen dvě dobře
A to je to nastavený, aby to bralo i části odpovědí
Sdělíš nám který alespoň?

JarynekZ píše:268 a 269 jsou jasný na první pohled, další mám někde po playlistech a velmi pravděpodobně i někde po cédéčkách, možná dokonce i v autě. Kvůli nim zatím neodpovídám, projedu to ještě za střízliva. Hlavně s 267 mě, Stego, sereš, totální blackout, jak se to doprčic jmenuje? Tu věc jsem měl někdy i jako vyzvánění na telefonu, přesně tuhle část! A 270, ta mě obtěžuje velmi obdobným způsobem...

Araoth píše:Nám v práci zakázali přístup na "filesharingové" stránky... Tak mi to někdo připomeňte až budu doma...

to mě bude strašit celý víkend. No a ještě 274, 275, 276, i když tam mám jen velmi matné tušení, že je vůbec znám.

SteGo_Saur_CZ píše:Vypouštím zbytek písniček.

Araoth píše:Dnes jsem se nudil, tak jsem si řekl, že než bude 21., že ke dvacítce by se to hodilo...Nepočítal jsem bonusové sezony, Švédsko pro ztrátu výsledků a When, protože to bylo jiným formátem. Takže nakonec je hodnocených jenom 18 sezon, s tím, že z posledních tří mi však chybí celé pořadí vítězů, takže někomu hádám chybí nějaká medaile.

Liger píše:SteGo_Saur_CZ píše:Vypouštím zbytek písniček.
No, a jsem v... A tak to vypadalo nadějně.

JarynekZ píše:Vidíš, zítra budu muset poslat odpověď, ať tu netrčím s nulou u tahovéhle sezóny skoro na přání (:

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník