JarynekZ píše:Správný dres nemá mít bílý jenom límec, ale polovinu celé plochy. A taky ta hvězda na tom logu se jim nějak ohavně rozplizla.
JackSwigert píše:na obrázku je Peyton Manning...
Araoth píše:A neměli by mít na dresu ze sadu taky napsáno, pokud tohle čteš pravděpodobně jsi Sparťan? Nebo něco v tom smyslu, už jsem spím, domyslete si vtip o tom, že Slavie je před Spartou v tabulce..
Araoth píše:Ale na tom není nic nezákonného, ani špatného.
SteGo_Saur_CZ píše:... Horší bylo, když tam měli mlhu.
SteGo_Saur_CZ píše:Aaah zápasy na otevřeném skluzišti jsou bezva. Je z toho hnedka cítit větší pohoda. Voda na kluzišti je ještě docela v pohodě. Horší bylo, když tam měli mlhu.
JackSwigert píše:Tak jsem doufal, že si to v rámci SuperBowlu LI rozdají proti sobě Tom Brady a Aaron Rodgers, ale sokoli si na sýrech pěkně smlsli... Takže Patrioti musí vyhrát!!
Zidane píše:4th quarter comebacks... Hale Mary passes... jsem tu správně v topicu o sportu, nezabloudil jsem omylem do "jak koho nejlíp začarovat"?
JackSwigert píše:
Edit: Až teprve teď jsem si všiml, že jsem místo 'hail' psal 'hale'... Správně je Hail Mary (zdrávas Maria)
Zidane píše:...tobě se nikdy nestalo, žes omylem cpal hlavu při oblékání svetru (ne Svetra ) do rukávu? ...
JackSwigert píše:Krásný byl kdysi citát: Správný fanoušek Slavie by měl mít hlavu jako míč - sešívanou a pěkně dutou
JackSwigert píše:Zidane píše:Araoth píše:Neee! To je americký fotbal...
Football is a game where you neither use your foot nor a ball
There are only two exeptions
Jana píše:Že ten "ball" je "1 foot long"? Neověřené vysvětlení, které nosím v hlavě (a jsem líná to teď na tabletu googlit) ~
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník