DanDan; píše:ČT XD by vypadalo líp... ~

Liger píše:ČT odtajnila program nové dětské stanice
Tak teď jsem chvíli myslel, že už se ti novináři pomátli úplně, cpát do nadpisů i smajlíky.

Johny007 píše:Chmm.. Jak zní hlavní plán? Připoutat děti na celý den k televizi a cpát do nich reklamy?

Johny007 píše:A vůbec. Slyšeli jste už někdo komentátory na stanicích jako je třeba Extreme sports? "Oh fuuuuuck. Have you seen that?"![]()
Film Idiocracy asi sedí. Máme se na co těšit.
DanDan; píše:Je pravda, že dokumenty jsou to nejlepší, co lze v televizi sledovat (tedy já třeba Primu Zoom chytám jenom občas), aspoň za ten Zoom jsem rád... Což mi připomíná, co za kanály (doslova) vzniká... Teď někdy na jaře se spouštěly 2 nové televize a obě nějaké inzertní nebo co to je (když jsem to naladil, tak tam zrovna běžely nějaké ty vědmy, takže jsem to raději urychleně smazal)...
SteGo_Saur_CZ píše:slováci si na ty vědomostní ještě dost potrpí - 5 proti 5, pálí vám to, duel a další

SteGo_Saur_CZ píše:slováci si na ty vědomostní ještě dost potrpí - 5 proti 5, pálí vám to, duel a další

SteGo_Saur_CZ píše:Obecně řečeno. Pár vyjímek se vždycky najde. Najdeš to ve zprávách, na internetu, všude.

JarynekZ píše:SteGo_Saur_CZ píše:Obecně řečeno. Pár vyjímek se vždycky najde. Najdeš to ve zprávách, na internetu, všude.
Taky si myslím spíš opak. To spíš tady pár magorů v diskusích hazí po slovácích kdovíco, že se mají stáhnout na slovenský stránky, ale ti většinou bývají přeřvaní menšíma magorama, kterým stojí za to jim to v diskusích vrátit a pokušet se je umlčet.

http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Češi píše:Češi (slovensky: Čehúni, německy: Simulantenbande, polsky: Czesi, Pepiki)

Liger píše:Já si taky nepamatuju, že bych to někdy jindy slyšel. ~

Jana píše:Čtu si, ale u téhle věty "Britští a američtí novináři tvrdí, že mají k dispozici přísně tajnou powerpointovou prezentaci z dubna letošního roku." jsem pojala podezření, že celý článek je aprílovým žertem.

Byli by blázni, kdyby stránku, na kterou lidé dobrovolně dávají své údaje, kde a kdy byli, sdělují své pocity a vše doplňují bohatou fotodokumentací, nechali jen tak být.

Liger píše:A vy jste čekali něco jiného?Byli by blázni, kdyby stránku, na kterou lidé dobrovolně dávají své údaje, kde a kdy byli, sdělují své pocity a vše doplňují bohatou fotodokumentací, nechali jen tak být.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník