DanDan; píše:Tohle chci! Lian Li oficiálně uvádí vláčkovou počítačovou skříň PC-CK101

Liger píše:No ten vláček je teda pěkně škaredý... ~

Zidane píše:je to rozhodně neobvyklé a už proto zajímavé.

Liger píše:To jo, ale dom bych to nechtěl.

Zidane kdesi v Zábavě píše:yannush píše:ešte že nemam webku.
a možme sa vrátiť k pôvodnej téme? zvyčajne mi ot nevadi ale keď vtipy a vtipne obrazky a podobne veci tak sa chcem zasmiať..
Yannush má pravdu.
1. Webku nemám a mít nehodlám, pořídím-li si někdy notebook s vestavěnou, první věc, co udělám, bude, že webku přelepím neprůhlednou páskou a odlepím jen když budu chtít. Ony totiž existují viry, které spustí webku, vyfotí uživatele a pak začnou něco jako že http://www.novinky.cz/internet-a-pc/280892-vas-pocitac-zablokovala-policie-varuje-virus-a-zada-penize.html. Tady to sice není, ale v souvislosti s tímto virem jsem kdesi četl, že i spustí webku, vyfotí toho, kdo u PC zrovna sedí a přesně tím pak děsí, že jako "PŘESNĚ VÁS MÁ POLICIE V MERKU, O VÁS VÍ, ŽE DĚLÁTE TO A TAMTO, UŽ SI VÁS I VYFOTILA" a čeká, že se uživatel pokaká a zaplatí.
Což samozřejmě ničemu nepomůže a zamčené soubory to neodemkne, jak zde doufám všichni víme.
2. Fakt se ale vraťme k tématu, další debatu bych odsunul do Počítačů
Nemluvím o tom, že kdo naletí na "Police České Republik" a podobné, tak dobře mu tak.

Staga píše:A Chlív nechť si odpustí narážky, dík ~

Johny007 píše:A sakra... Tak tohle je zly... Hodne zly....
"ALL CREDIT CARD PIN CODES IN THE WORLD LEAKED"

JarynekZ píše:O sluchátkách s vibracemi jsem již slyšel a měl jsem je i v ruce. Vypadá to zajímavě, dovedu si představit, že se to někomu líbí, ale pro mě to není, tato funkce mi není příjemná.
Zidane píše:Johny007 píše:A sakra... Tak tohle je zly... Hodne zly....
"ALL CREDIT CARD PIN CODES IN THE WORLD LEAKED"
Jak užz jistě zjistil DanDan - to je kurva sakra strašnej problém, zjistit "všechna" PIN, když jsou čtyřciferná, že? Takže 0000 až 9999 s tím, že ani brute force prolomení zas tak dlouho trvat nebude.

Zidane píše:Jak užz jistě zjistil DanDan - to je kurva sakra strašnej problém, zjistit "všechna" PIN, když jsou čtyřciferná, že? Takže 0000 až 9999 s tím, že ani brute force prolomení zas tak dlouho trvat nebude.

Liger píše:To už sem dával před časem DanDan
Staga píše:A moje tam stejnak nejni![]()
Staga píše:A už jsem byla sprdnuta za to, že když mám na uších sluchátka, tak nereaguju

Johny007 píše:Staga: To jsou piny ke kreditkám, ne hesla...

Staga píše:Jop, všechny tři konce
A nestrkal mi to tam profík, strkala jsem si to tam sama
(pro Stega: narážka na toto)

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník