Zidane píše:A ono by to, myslím, šlo. Důkazem budiž i to, že si toho někdo (tuleň) všimla po skoro 300 příspěvcích...

JarynekZ píše:
Sent from my Android based piece of crap using Tapatalk.
Liger píše:Já myslím, že by se dal napsat bot, který by analyzoval příspěvky a dokázal určit, které píše Zidane.

Johny007 píše:Hele.. Když by se ti chtěli dostat na kobylku, tak nemají problém.
Jediné, co k tomu musej udělat je smazat ti účet a sledovat nově registrované z Riomedia.cz.
Když to udělaj, máš problém. Ani nepoznáš, na čem tě chytaj.

Johny007 píše:Vidíš, roste ti fanklub!

DanDan píše:To mi teď připomenulo, jak jsem jel (asi 2 týdny nazpět) ze školy trolejbusem a četl jsem si v jednom magazínu. Trochu jsem se pousmál (resp. sotva jsem zvedl koutky).. Na tom by nebylo nic divného, kdybych za 5 vteřin v rozhovoru několika holek (věkově v rozsahu základka-střední) nezaslechnul "...směje se jako Pocket...". Tak jsem tedy projistotu vystoupil a počkal na další trolejbus..

Staga píše:Ovšem tu těch nově zaregistrovaných přispívajících tu moc nemáme, takže nepočítej s tím, že by ti tahle strategie procházela i tady.

Zidane píše:P. S. Za tu bílou plachtu vespod se omlouvám, stále jsem nepřišel na to, jak se toho po "Vyjmout" v Malování zbavit

Staga píše:Jen podotýkám, že Batrachus tento alespoň minimální smysl pro slušnost měl...
Liger píše:Vezmeš dole uprostřed ten čtvereček na kraji obrázku a potáhneš ho nahoru. ~

Liger píše:On mi totiž pořád neodpověděl na moji otázku, proč kvůli čtení potřebuje registraci, ale přitom pořád dokola opakuje, že si kvůli čtení je nucen vytvářet nové profily, což mi nedává smysl.

Staga píše:Já vím, že jsem člověk naivní...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník