SteGo_Saur_CZ píše:Co vy s tou elektronikou pořád děláte, že se vám ničí? Nechápu amatéry

V patičce tohohle webu se píše:Používáte browser Mozilla/5.0 (X11; Linux i686) AppleWebKit/535.19 (KHTML, like Gecko) Ubuntu/11.10 Chromium/18.0.1025.168 Chrome/18.0.1025.168 Safari/535.19

JarynekZ píše:SteGo_Saur_CZ píše:Co vy s tou elektronikou pořád děláte, že se vám ničí? Nechápu amatéry
Co žes to měl s tou nabíječkou k noťasu?

nk8215 píše:V patičce tohohle webu se píše:Používáte browser Mozilla/5.0 (X11; Linux i686) AppleWebKit/535.19 (KHTML, like Gecko) Ubuntu/11.10 Chromium/18.0.1025.168 Chrome/18.0.1025.168 Safari/535.19
He?Znamená to snad, že všechny ty prohlížeče používaj stejný jádro?

SteGo_Saur_CZ píše:JarynekZ píše:SteGo_Saur_CZ píše:Co vy s tou elektronikou pořád děláte, že se vám ničí? Nechápu amatéry
Co žes to měl s tou nabíječkou k noťasu?
To bylo už totálně "opoužívané".

Liger píše:Dilatace času? Nemáš v počítači černou díru?

Zidane píše:... a od té doby jdou systémové hodiny podle plotu.

Liger píše:Jinak je ještě potřeba počítat s tím, že si ukousnou o dost víc z místa na disku než XP, u mě zabírají skoro 30 GB.

JarynekZ píše:jo stošedesátky, ale magnetický, ono existujou i třeba dvacetigigový SSD.

Liger píše: jo nebo ho spíš odebral a strčil do těch brýlí, žejo?

Zidane píše:
Edit: Uvidíme. Schválně synchronizuju a budu to sledovat, zda a kde se to zastaví či jestli to bude sprintovat furt pryč.

DanDan; píše:Edit: Tak dobrá, i když jsem nastavil, aby se to zapínalo normálně, tak se mi to stejně otevřelo v sandboxu a po 10 vteřinách vyplo... Hmmm...

DanDan; píše:Dotaz - proč mi Avast u většiny mnou (tedy předpokládám, že na to programování nejsem až tak levej, abych si neudělal trojského Chňáchala) hlásí podezřelý program a pouští to jenom v sandboxu? Mám sedmičky (jak Delhpi, tak Winy).
Edit: Tak dobrá, i když jsem nastavil, aby se to zapínalo normálně, tak se mi to stejně otevřelo v sandboxu a po 10 vteřinách vyplo... Hmmm...

Liger píše:Aha no, tak jestli to bere podle toho, jaký má ten program výskyt mezi ostatními uživateli...Tak není divu. AutoSandbox bych být tebou úplně zakázal.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník