Araoth píše:Hmmm já zas četl že binární soustava oslavila 10 000 let existence a bylo mi divný, že to vychází tak málo... chjo...
Ahá, já si teprve teď všimla, že tam píšou něco jinýho ~
Araoth píše:Hmmm já zas četl že binární soustava oslavila 10 000 let existence a bylo mi divný, že to vychází tak málo... chjo...

Staga píše:Johny asi dostane přes rypáček, na IRC ti tenhle šílenej nick nestačí? ~

Staga píše:. V RPG si svoji postavu odehraju, o to se bát nemusíte.

Batrachus píše:Staga tu nějakou chvíli zřejmě nebude. Zdroj i základní deska jsou v křemíkovém nebi.

Batrachus píše:Staga tu nějakou chvíli zřejmě nebude. Zdroj i základní deska jsou v křemíkovém nebi.

Liger píše:Batrachus píše:Staga tu nějakou chvíli zřejmě nebude. Zdroj i základní deska jsou v křemíkovém nebi.
Takhle samostatně ta formulace skoro vyznívá, že Staga je android, kterému odešla základní deska a zdroj...

Zidane píše:Batrachus píše:Staga tu nějakou chvíli zřejmě nebude. Zdroj i základní deska jsou v křemíkovém nebi.
(Toto píšu bez znalosti následných příspěvků zde)
No počkej. Tak Staze odešel PC a ty jsi natolik protivný bratr, že ji ani nepustíš na svůj počítač?
Jestli ti jde o soukromí, tak si vymaž historii a podobné věci - např. http://www.slunecnice.cz/sw/ccleaner/ a pak pusť chudáka sestru na počítač, si představ, kdyby takhle PC odešel tobě, copak bys nebyl rád, kdyby tě Staga pustila na svůj?

Zidane píše:No vida. *note to self* čti a pak teprv reaguj, co když je Staga fakt ženský protějšek pana Data ze Star Treku?* To se jeden dovídá věci.

Staga píše:hmm.... přemýšlím, proč by mě měl Batr pouštět na svůj komp.

Staga píše:A SteGo se nebude sklebit, dík ~

Jana píše:Grrrr! Na co má ta tiskárna dvě nádržky s černou barvou, když v případě, že mi jedna z těch černých došla, si nevytisknu ani růžové hovno?!

Jana píše:Grrrr! Na co má ta tiskárna dvě nádržky s černou barvou, když v případě, že mi jedna z těch černých došla, si nevytisknu ani růžové hovno?!

Johny007 píše:Jana píše:Grrrr! Na co má ta tiskárna dvě nádržky s černou barvou, když v případě, že mi jedna z těch černých došla, si nevytisknu ani růžové hovno?!
Je hrozný svinstvo, co všechno si někteří výrobci tiskáren dovolí... :-/

No už je to tak rok a půl. Dřív to nedělalo. Ale bráchovi to začlo dělat docela brzo.JarynekZ píše:Jak je ta paměťovka stará? Jestli už to bude nějakej ten rok, tak je možný, že je už vydrbanej ten ukládací čip(y). V případě značky Kingston je to dokonce i velmi pravděpodobné (kdysi mi tohle dělala flashka této značky a nějakej program na kontrolu paměti mi oznámil, že tam bylo tuším kolem 20 % vadných sektorů).

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník