SteGo_Saur_CZ píše:Dival jsem se, není to úplně slovákama. Prostě Kopitar přijel se zkušenostma a začal je zúročovat.

Projinxy, neděs nás, šlo tu o tu zelenou potvoru...Staga píše:Moderátorský panel -> udělit ban -> uživatelské jméno -> Zidane -> délka banu ->trvalý -> odeslat?

nk8215 píše: šlo tu o tu zelenou potvoru...

nk8215 píše:Projinxy, neděs nás, šlo tu o tu zelenou potvoru...Staga píše:Moderátorský panel -> udělit ban -> uživatelské jméno -> Zidane -> délka banu ->trvalý -> odeslat?
Zidane píše:nk8215 píše: šlo tu o tu zelenou potvoru...
Přesně o něj. Nejen, že vřeští a chichotá se jak kdyby ho drželi za vajca, ještě se takhle prostituuje... no ale kde jsem ho měl jinde naprášit, než v hokejovém tématu, když to bylo o hokeji?
JarynekZ píše:Občas by se hodil ZidBlock, AdBlock ti moc nepomůže

Jana píše:Chichichi... Baví mě, jak Zidane nadává na mainstreamovou ("ovčí") zábavu, ale sám si nenechá ujít žádný hokejový zápas.

Zidane píše:"nějakátapíčovinakterouzrovnananovědávajíaovcepotomjedoujakslepicepoflusu"

Johny007 píše:Zidane píše:"nějakátapíčovinakterouzrovnananovědávajíaovcepotomjedoujakslepicepoflusu"
A nesedí náhodou tahle definice i na reprezentční hokej?

Liger píše:Všichni jsme ovce. Kdo nechce být ovce, musí se vrátit zpátky na stromy a žít naprosto nezávisle na dnešní společnosti.

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník