JarynekZ píše:Ale to je diskriminace, ony nemusí oklepávat!

Staga píše:Štázinka večeří cukeťáčky ~

Staga píše:Tss... Furt to říkám, vy prostě nikdo nevíte, co je dobrý...

Staga píše:Tss... Furt to říkám, vy prostě nikdo nevíte, co je dobrý...

Araoth píše:No... já když už... tak nemíchám dokupy různý druhy tvrdýho...

Araoth píše:To já můžu míchat tam i zpátky... Například vodku totiž většinou prolévám pivem... abych ředil...

JarynekZ píše:Na jedno to na střední bylo místo těláku. A to sem si pak jednou nad třetím škopkem uvědomil, že to vlastně nebyla poslední hodina, že budou ještě dvě, a první z nich začíná za pět minut.

SteGo_Saur_CZ píše:Včera Vizovice - takže netřeba říkat, co bylo na pití, ale na oběd plněný knedlíky masem se zelím, které mi budou chybět z dob ve škole.

JarynekZ píše:Prodávají se škopky v plastu, kde je toho litr a půl, takže těch bych si něco vzal a pak třeba slivovici, flaša či dvě zahučí hned. Pro začátek to jde se rozpít vínem, ale to po pár škopcích nebude chutnat, takže jenom trošku.
Jinak ten dotaz je v podstatě nesmyslný - jakej chlast na dovolenou s kamarády? Co teče a co nejvíc

JarynekZ píše:Jestli se (teď tedy zcela vážně) jedná vyloženě o druh tvrdýho, tak z lidí co znám, tak u rumu, vodky, whiskey atp. se najde plno lidí, co to pije, a plno, co to nepije, ale pálenku si dají víceméně všichni.
Araoth píše:Já prefereuju vodku... ta zmizí vždycky, minimálně do mě...Jinak jsem viděl i dobře přenosné víno v krabicích - uvnitř jsou vaky, připojíš pípu a točíš... No ale prostě a jednoduše - vodka, někdo si ji dá s džusem někdo jen tak a spokojeni budou všici

JarynekZ píše:Jestli jsem napsal něco špatně, tak se omlouvám, a jestli jsi sem nechodila kvůli něčemu, co dělám já, tak si toho nejsem vědom, stačí říct...

JarynekZ píše:Jakej chlast na dovolenou s kamarády? Co teče a co nejvíc

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník