JarynekZ píše:
edit: jo, a ještě mě tak napadá, vzhledem k mým sympatiím k SSO - to, co tam zanechává pan domácí, jak jsem párkrát slyšel (a na FB, který ten pán nemá, četl), není s mou osobou dvakrát kompatibilní...
Doufám, že nebudu za potrefenou husu, ale koho myslíš "panem domácím"? I když já bych to být neměl, o mně se ví, že FB mám tak nějak ze setrvačnosti, protože... to už na LL proběhlo.
Ono totiž je VELMI jednoduché vytvořit třeba FB na jméno Jaroslav Zaoral, bydliště Brno a dát tam veškeré možné údaje, které o tobě dotyčný ví/může si vygooglit.
A nedokážeš, že ten Jaroslav Zaoral na FB, který zaťatě fandí Slavii, volí komunisty a Babiše by nejradši zavřel na doživotí jen proto, že zde nemáme trest smrti,
nejsi ty...
Jistě, v pravidlech FB je zakázáno vytvářet profil za jinou osobu ale kdo to kontroluje a hlavně podle čeho? IP? Chachá. to ani nejde, manžel, manželka, děti (pokud jim je 12+, i když i na to FB sere jak na placatej kámen).
Takže budeme, jako už prý žádá idnes, žádat kopii občanky či jiného dokladu?
To taky nejde, na FB smějí být "teenageři" a třináctileté dítě v hodně zemích ještě nemá doklad totožnosti... budeme žádat, aby mělo pas či dačo také a tím se mohlo prokázat, že smí být registrováno na FB? No nevím, co by na to EU... řeší kadejaké pičoviny, tak tady by mohla zadupat, že to je diskriminace občanů EU ze států, kde místní zákony nenařizují už od třinácti let mít doklad totožnosti a tedy je diskriminace, že místní třináctiletí nesmějí na FB?
Jo, vymejšlej pičoviny, ale tady by konečně někomu dupli na kuří oko.
Pokud mé dítě do patnácti nepocestuje mimo ČR, proč bych mu měl pořizovat pas? Jen jako doklad totožnosti, aby si nějakej posranej atlas hub přišel na svý?