JarynekZ píše:AnonymnaLama: sny, při kterých si uvědomuješ, že spíš? Jo, to mívám taky a celkem často. Ono to teda není nějaký úplně uvědomování si, nazval bych to jinak, ale nevím jak... Prostě vím, že to co se děje není pravda a ten děj je díky tomu možný si upravovat. Kdo nezná, toho lituju, protože tyhle sny jsou perfektním zážitkem i po třistapětadevatenácté.
Jana píše:jj, sny o pádech jsou časté (podobně jako létání nebo řízení auta). ono se to dá i nějak psychologicky vysvětlit.
)jinxy píše:Hej ja tu vsetci pisete o snoch, kedy viete ze su to sny...uz ste to skusali aj vyuzit? Napriklad ze: sniva sa mi a viem ze je to sen a tak skusim, ci sa stane to co chcem a co si predstavim (btw, da sa to...teda aspon mne)

AnonymnaLama píše:So sexualnou energiou to radsej neskusam spajat, asi by to znamenalo ze vedome idem ku dnu alebo nieco podobne

Liger píše: Nebo se mi zdá o zítřejším dnu, prostě vstanu, jdu do školy, tam třeba zjistím, že nemám úlohu, načež se vzbudím a s úlevou si uvědomím, že ji mám, nebo že žádná nebyla

Jana píše:jedné kamarádce se zdálo, že rodila, druhé že já jsem těhotná a mně se taky zdálo, že jsem těhotná

AnonymnaLama píše:O tom som niekde cital, moze za tym byt vplyv hormonov, ktore sa vylcuju aj externe a dokonca mozu ovplyvnit ludi v blizkom okoli.

Liger píše:Jana píše:jedné kamarádce se zdálo, že rodila, druhé že já jsem těhotná a mně se taky zdálo, že jsem těhotná
A bylas?
AnonymnaLama píše:O tom som niekde cital, moze za tym byt vplyv hormonov, ktore sa vylcuju aj externe a dokonca mozu ovplyvnit ludi v blizkom okoli.

AnonymnaLama píše:Co sa tyka tych podvedomych vplyvov a podobnych veci (narazam na tie spolocne sny), urcite si pozrite nieco od Darrena Browna, napriklad toto sa tym priamo zaobera: http://www.youtube.com/watch?v=ZyQjr1YL0zg Niekedy su to az neskutocne veci, obcas sami pri jeho pokusoch ani nechce verit, ze to nie je nahrate.

AnonymnaLama píše:Co sa tyka tych podvedomych vplyvov a podobnych veci (narazam na tie spolocne sny), urcite si pozrite nieco od Darrena Browna, napriklad toto sa tym priamo zaobera: http://www.youtube.com/watch?v=ZyQjr1YL0zg Niekedy su to az neskutocne veci, obcas sami pri jeho pokusoch ani nechce verit, ze to nie je nahrate.

SteveTR píše:Jednou se mi zdálo, že jsem jedl nějaký zákusek. Poté jsem někde jedl úplně ten samý zákusek, na tom úplně samém místě a dokonce jsem se na ten zákusek díval z úplné stejného úhlu pohledu, jako v tom snu.

Boomer píše:ja som mal uz viackrat pocit ze sa mi uz nieco podobne stalo... ale nikdy som neprisiel na to ci to bol sen alebo co...

LazyGriffin píše:Ak sa nemýlim, tak dejavu je v podstate niečo ako porucha v mozgu. Zdá sa nám, že sme to už zažili, ale v skutočnosti sa nám iba pletú hemisféry. Jedna uloží informáciu skôr ako druhá (pracujú nezávisle od seba) a potom tá pomalšia dostane informáciu o udalosti od rýchlejšej a nedokáže rozpoznať, či sa to stalo pred pol sekundou alebo pred rokom. Možno nejak podobne je to aj s tými snami.

DanDan píše:No ono zrovna dneska se mi stalo něco divného... Prostě jdu si lehnout, spím jak zabitý, noťas nechám vytáhlý a zapnutý v hibernaci (nebo jak se tomu nadává), pak se mi zdálo, že jsem na fóru... A pak se vzbudím a na noťasu mi běží spořič obrazovky... Nevím, co si o tom mám myslet...

wraX píše:Je to jasne, dalsi zdokumentovany pripad klavesnicove namesicnosti... jen uz jsem zapomnel, kdo byl ten prvni. (Nebo to mohlo byt nejake to Wake on LAN ci co, ale to neni zdaleka tak uveritelne
.)

Ptolemaios píše:díknad avatarem jsem dneska hluboce přemýšlel, ale k ničemu originálnímu jsem nedošel.. takže ještě zítra popřemýšlím a snad...

Ptolemaios píše:díknad avatarem jsem dneska hluboce přemýšlel, ale k ničemu originálnímu jsem nedošel.. takže ještě zítra popřemýšlím a snad...

Ptolemaios píše:to už nemůžu, DanDan na to má copyright

Ptolemaios píše:já už si tohle téma nebudu pročítat.. dneska se mi zdálo, že jsem si řezal nohu protože jsem ji moc necítil od kolene dolů.. tak jsem si ji nad kolenem pižlal nožíkem.. a až jsem měl nohu skoro celou odpižlanou, tak mi najednou fungovala.. pak jsem se naštěstí probudil a noha byla na svém místě

Liger píše:Pokuds přišel ve snu jenom o nohu, tak je to ještě dobré, nechtěj vědět, o co jsem jednou ve snu přišel já...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník