2/ Jahoda
3/ Jablko

Tak ne všechny se povedou, ale ty povedené jsou fakt dobré.Jana píše:Co všichni máte s těmi mandarinkami? Já neměla dobrou už ani nepamatuju (všechno vyschlé, příšerně sladké, popřípadě bez chuti, no prostě hrůza...)

yannush píše:3. čerešne (lebo mame za domom giganticky strom na ktorom som prakticky vyrástla /ano, ako tarzan/ a to sú tie najlepšie čerešne na svete. len aby ste vedeli)

DanDan; píše:Taky v poslední době narážím jenom na ty nedobré mandarinky... Naposledy někdy před Vánoci jsem měl dobrou...

Zidane píše:yannush píše:3. čerešne (lebo mame za domom giganticky strom na ktorom som prakticky vyrástla /ano, ako tarzan/ a to sú tie najlepšie čerešne na svete. len aby ste vedeli)
Zajímavé, na vesnici to obvykle bývalo, že sousedovo je lepší, protože kradené, když řekl "natrhejte si", už to nechutnalo

Zidane píše:Zajímavé, na vesnici to obvykle bývalo, že sousedovo je lepší, protože kradené, když řekl "natrhejte si", už to nechutnalo![]()

yannush píše:a čo pán Mandarinka?

yannush píše:ne! naše sú najlepšie. ale tak že keď sme boli deti tak tu boli všetky deti z okolia pár ulic a ojedali sme čerečne cele dni tyždeň vkuse

yannush píše:5. slivky som zabudla ešte

Zidane píše:yannush píše:5. slivky som zabudla ešte
Taky nejradši tekuté, že?

Araoth píše:1) Ethanol
2) Ethylenglykol
3) Glycerol

Hyper SteveTR píše:To mi nikdo nemohl říct, že jdu s křížkem po funuse?

Hyper SteveTR píše:To mi nikdo nemohl říct, že jdu s křížkem po funuse?

Batrachus píše:Hyper SteveTR píše:To mi nikdo nemohl říct, že jdu s křížkem po funuse?
No tak třeba banány prý obsahují až 1% alkoholu

SteGo_Saur_CZ píše:I když to bych za blázna, kdybych si nemyslel opak (v tomhle věku už jsem zdárně chlastal před, za, i po škole)

Batrachus píše:SteGo_Saur_CZ píše:I když to bych za blázna, kdybych si nemyslel opak (v tomhle věku už jsem zdárně chlastal před, za, i po škole)
Zklamu tě, jsem abstinent a měnit to neplánuju.

SteGo_Saur_CZ píše:Batrachus píše:Hyper SteveTR píše:To mi nikdo nemohl říct, že jdu s křížkem po funuse?
No tak třeba banány prý obsahují až 1% alkoholu
Tak nějak podle mých informací o tvém věku, jsem čekal, že tohle bude tvůj vrchol požitého alkoholu
I když to bych za blázna, kdybych si nemyslel opak (v tomhle věku už jsem zdárně chlastal před, za, i po škole :D)

)

Batrachus píše:SteGo_Saur_CZ píše:I když to bych za blázna, kdybych si nemyslel opak (v tomhle věku už jsem zdárně chlastal před, za, i po škole)
Zklamu tě, jsem abstinent a měnit to neplánuju.
yannush píše:tak to ti gratulujem.

Araoth píše:Co tak Top 3 stránky, kde se flákat o přednáškách?

Araoth píše:No jo... to já začal ve velkém až s tím, jak se začaly slavit první osmnáctiny... takže tak... 17 a 4 měsíce?
(nebo tam byly ještě předtím maturáky! A pivo se nepočítá...)

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník