Hyper SteveTR píše:DanDan píše:Hyper SteveTR píše:Tak podle Ligerova obrázku jsem neutrální klaďas. Takže tak.
Ty si vlaječka se šachovnicí?
To jsem trochu nepochoPIL ~
Taky mi to trvalo, zřejmě narážel na můj avatar.
Hyper SteveTR píše:DanDan píše:Hyper SteveTR píše:Tak podle Ligerova obrázku jsem neutrální klaďas. Takže tak.

A bylo by dobrý, kdyby jsme z tohohle fakt udělali nějakou hru (něco jako Mafie, Vělká loupež atd.)

Hyper SteveTR píše:A bylo by dobrý, kdyby jsme z tohohle fakt udělali nějakou hru (něco jako Mafie, Vělká loupež atd.)

DanDan píše:Když nova vysílá turecké krávoviny... ~

Zidane píše:
Nebo něco jako takové ty deskovky, akorát, že online, políčka dobrá a špatná, např. "V opilosti mluvíš jazykem velmi připomínajícím švédštinu. Uhýbáš lepanci ploutví o pět políček zpátky."

Lërra píše:Takhle po ránu? Barmane, ty jsi spadl z výšky na neurocranium?

Zidane píše:
Tak třeba to není "už pít" ale "ještě pít", ať se tuleně netváří, že takovýto systém neznají,stejně jim to nevěřímeurčitě o tom minimálně něco slyšely

JarynekZ píše:Jack: samozrejme ze ty budes novinar, kterej vytahuje minidrby mezi hlavni udalosti.

Lërra píše:Ale říkej si tomu jak chceš![]()
Já nějak pořád neznám svoji úlohu...

balone píše:Lërra píše:Ale říkej si tomu jak chceš![]()
Já nějak pořád neznám svoji úlohu...
Ty budeš ta krásná pokojská, za kterou každý dolézá, co ví o každém šustnutí v každé domácnosti a prodává své informace Jackovi do novin

Araoth píše:Tak já budu Don Rodrigo de la Silva y Monteko de Santisivo y Durango de la Burgos y Bariguel del Castro la Grande y de la Skes de Lara y Huerta.

balone píše:
Ty budeš ta krásná pokojská, za kterou každý dolézá, co ví o každém šustnutí v každé domácnosti a prodává své informace Jackovi do novin

nk8215 píše:Araoth píše:Tak já budu Don Rodrigo de la Silva y Monteko de Santisivo y Durango de la Burgos y Bariguel del Castro la Grande y de la Skes de Lara y Huerta.Jsi mi připomněl Náhlovského s Mladým a jejich Pepindu...Náhlovský tam mluvil o nějakém šlechtici podobného dlouhého jména a Mladý na to jen otráveně: "Těch přijel celej autobus, ne?"

Araoth píše:Tak já budu Don Rodrigo de la Silva y Monteko de Santisivo y Durango de la Burgos y Bariguel del Castro la Grande y Velasquez de Lara y Huerta.

balone píše:Araoth píše:Tak já budu Don Rodrigo de la Silva y Monteko de Santisivo y Durango de la Burgos y Bariguel del Castro la Grande y Velasquez de Lara y Huerta.
Můžu ti řikat Don Rorigo de la Silva y Monteko de Sanrisivo y Durango de la Burgos y Bariguel del Castro la Grande y Velasquez de Lara y Huert?

yannush píše:balone píše:Araoth píše:Tak já budu Don Rodrigo de la Silva y Monteko de Santisivo y Durango de la Burgos y Bariguel del Castro la Grande y Velasquez de Lara y Huerta.
Můžu ti řikat Don Rorigo de la Silva y Monteko de Sanrisivo y Durango de la Burgos y Bariguel del Castro la Grande y Velasquez de Lara y Huert?
tak ho volaju len priatelia!

balone píše:Nalejvám rum? Nejspíše Desperádo

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník