Staga píše:Kouknou a viděj. Napojej se na net, na televizi. atd. a to úplně stačí, aby si o nás udělali obrázek a honem rychle zmizli do pryč.
Co když budou Star Trek nebo jiné sci-fi považovat za historické dokumenty?
Staga píše:Kouknou a viděj. Napojej se na net, na televizi. atd. a to úplně stačí, aby si o nás udělali obrázek a honem rychle zmizli do pryč.

Staga píše:iksdé... co jstě to tu zas vyhrabali? ~
SteGo píše:Johny007 píše:Další život ve vesmíru? Někdy tu něco takového bylo nebo bude. Ale forma života jak ho známe my co žije ve stejnou dobu jako my tu asi nenajdem.... A nejspíš ani nenajdeme žádnou jinou formu. - Co je to vlastně ten život? Kde ho hledat? Jak ho poznat? Na nalezení života, i na konkrétní planetě kde je, je potřeba obrovská spousta měření a pozorování. A mezitím ho můžeme snadno zlikvidovat nějakou pro nás naprosto neškodnou věcí....
Jak ho najít? Prostě budem z nudy oblétávat všechny planety a hledat známky života
Lërra píše:Batrachus píše:Liger píše:Někde jsem dokonce četl, že pokud by byl vesmír skutečně nekonečný (tzn. bylo by něm nekonečno hvězd, což si mimochodem myslím, že je nesmysl), tak by někde ve vesmíru se 100% pravděpodobností nejenomže existoval mimozemský život, ale existoval by ve všech formách jaké si jenom dovedeme představit a dokonce by tam někde byla druhá Země a na ní lidé...
Četl? To je snad logické samo o sobě, ne?
Tak určitě. Odkud by se asi vzala Lerrå...?

Johny007 píše:Já spíš přemýšlím, jestli bychom ho našli i kdybychom ho měli přímo před nosem......

Liger píše:Asi spíš narážela na to, jestli je nutné tam nechávat ty vnořené citace, když reaguješ jen na tu vnější... Mně to teď nevadí, ale kdybych si to prohlížel na mobilu, tak bych tě rád neměl.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník