DanDan; píše:Bazén by bodl, ale zase jsem si otevřel pivko na osvěžení...

SteGo_Saur_CZ píše:Psali o Radlerech, že mají strašně moc éček a jsou tak jedny z nejhorších pití na trhu v otázce zdraví.

DanDan; píše:Bez éček by měl být Pardálovo bezové (ně že by to byla výhra)...

Zidane píše:Podle mě minimálně v pisankách a ostatních sešitech pro první stupeň být musí stále, pochybuju, že by malým školáčkům hned povolili propisky. Za nás to byla velká výsada, když nám ve třetí třídě někomu učitelka povolila "čínu" a to to ještě muselo být tohle a ne to, co si představíme pod "propiskou" dneska. Jinak tvrdě plňák a tam byl piják nutnost.
Liger píše: hic, osvěžení, pití, piják, piják, pero, písmo, no to je zase krásná hra s asociacemi.

Zidane píše:Nevím, jestli to byla náhoda, ale ségra levačka, když se učila psát, tak vykroutila ruku tak, že psala jako by shora a tím si spolehlivě rozmazávají napsané.

SteGo_Saur_CZ píše:Jestli máš od propisky špinavou ruku, tak máš buď blbou propisku (vyměň) a nebo jsi regulérní prase. Já se počítám k prasatům, protože se mi povedlo si omylem čmrknout na triko.

JarynekZ píše:Nejhorší sou takový ty... sou to vlastně propisky? Vypadá to tak, akorát to mívá vršky místo toho zatahovacího mechanismu a je to podstatně náchylnější na rozmazání než normální propiska, ale na druhou stranu, stačí to jenom lehce táhnout a píše to vždycky a všude. Kdysi sme tomu říkali lektronka, ale pod tím nemůžu nic najít; každopádně je to ten druh propisky co do vršku pravidelně vytíká sám od sebe a pak to vytáhnout a bez všimnutí psát je za trest.

DanDan; píše:Hic... HIC! HIIIIIIIIIIIIIIC!!!

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník