DanDan; píše:Je chyba Opery, že po tom, co mi zatuhla, jsem ji odstřelil a po opětovném zapnutí jsem v ji "měl čistou"? (=žádná historie, uložená hesla, sušenky,...)

Araoth píše:Kampak spadl?

Zidane píše:U mě normál, my paranoidní si neukládáme ani historii, ani hesla či sušenky, takže nic nového pod sluncem. A nic na tom, že to je ještě z doby, kdy měli na PC přístup i ostatní členové rodiny, teď už asi pět let nemají, ale mně tohle paranoidní nastavení vyhovuje. Hesla si pamatuju, adresy taky a když už stojí za nezapomenutí, od toho mám oblíbené, sušenky ani nemluvit, kvůli pěti užitečným budu mít v PC sto padesát různých reklamních, o které nikdo nestál a stejně se sem nasáčkovaly, ne? No to akorát

Zidane píše:tak uzamykání účtu - to zas nětreba, takovéhle tohle oné jsem v XP nikdy nevedl. Sdělovat heslo komukoliv z rodiny, to ho tam nemusím mít, dělat víc účtů se mi nechtělo, takže to fungovalo jako že "když potřebuješ, prostě si to zapni" a historie, sušeny atd. žádná. A vzdálení telefonu - wtf, máš internet přes telefon či co? No my, co máme pevný kabelový, tohle nepotřebujeme a ještě toho trochu, my jsme rádi, že zapneme PC a je automaticky připojené.

JarynekZ píše:Po tom, co jsem měl tu čest se Samsung Kies a tím hybridem od HTC si na NS nemůžu stěžovat v nejmenším...(...)
Mass Storage to jistí, na přetahování písniček stačí, nejsem odkázanej na Win a víc stejně kvůli téhle kravině dělat nemůžu...

Liger píše:To jsme svého času měli na střední taky, ale netvrdili, že je to funkce sítě, ale opravdu vir. A vždycky ho tam pak někdo na flešce dotáhl zptáky, takže pak zakázali strkat do počítačů flešky. Geniální řešení.

JarynekZ píše:Tak to svedem na Novell (ano, my to potvorstvo máme taky).

JarynekZ píše:Tak to svedem na Novell (ano, my to potvorstvo máme taky). A co se týká té "funkce", učitelé obecně věří povídkám o funkcích sítě, takže výmluvy stylu "svou flashku tam strkat opravdu nehodlám" neberou. A ještě geniální výmysl správců o tom, že ten rok starý notebook je rozbitý tak, že už na něm nikdy nepojede Windows, a proto tam je linux taky nechápu - doteď jsem nezjistil, co by mohlo být přičinou takového "rozbití" kromě stáří a tím způsobené absence ovladačů.

JarynekZ píše:Pokud se jedná o rozpočet "10k je moc"...

JarynekZ píše:Pokud se jedná o rozpočet "10k je moc", tak tam se toho moc vymyslet nedá. S tím, co se tady dá najít za zrůdy je ten Asus dobrej (mezi slepými...).

JarynekZ píše:Jak jsem psal, v téhle ceně se toho moc vymyslet nedá - netbooky s titěrným a přesto hrubým displayem (sláva rozlišení 1024x600) na straně jedné a velké notebooky s displayem normální velikosti a standardního rozlišení, ovšem s osekaným vším okolo (ještě víc osekáno, než u netbooků) na straně druhé. Třetí možnost je se podívat třeba IBM T61 v bazarech - když se chytne dobrej kus, tak hořčíkovej rám a použitelný pajšl s cenou pod 8k, navíc vzhledem k určení plnohodnotných ThinkPadů vydrží podstatně víc, než Asusy, Acery, MSI a podobné potvory vytvořené z igelitek.

Tyjo teď mám úplné deja vu, buďs to už tady nebo na irc někdy říkal, anebo měl někdo v mém okolí stejný problém - nafouklá baterka kvůli níž nejde zavřít kryt...nk8215 píše:Na dvousimce (č. 11) se nějak nafoukla baterka, zřejmě vinou univerzální nabíječky, takže se nedá zavřít zadní kryt a baterka tak vypadává

Já podobnou věc nedávno zjistil u jednoho kusu z mé telefonní historie, ale jsem si téměř jistý, že jsem to nikde neprezentoval...Liger píše:Tyjo teď mám úplné deja vu, buďs to už tady nebo na irc někdy říkal, anebo měl někdo v mém okolí stejný problém - nafouklá baterka kvůli níž nejde zavřít kryt...nk8215 píše:Na dvousimce (č. 11) se nějak nafoukla baterka, zřejmě vinou univerzální nabíječky, takže se nedá zavřít zadní kryt a baterka tak vypadává

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník