yannush píše:no tak nepovedala som, že je dôvod pozerať to....

Araoth píše:
Já vím, že ty to sleduješ hlavně kvůli dvacetiletejm sexy hokejistům....
yannush píše:hm, a MS 20 tu nikto nesleduje? čudné.

Zidane píše:Tohle mi nedělej, čtu odspoda a původně jsem chtěl podotknout, že pro tuleň jsou už poněkud staří a pak jsem si teprv všiml, že neodpovídáš tuleni

yannush píše:len tuleň môže mať zálusk na 20ročného, blonďatého, modrookého hokejistu? (áno, presne takého kamaráta mám. áno, len som sa s tým chcela pochváliť.)

Staga píše:Tulení bude mít Štázinka v sobotu. Až.

Zidane píše:Staga píše:Tulení bude mít Štázinka v sobotu. Až.
Tulení? Tulení jako jméno podstatné - to tulení - nebo tulení jakožto jméno přídavné - stejně jako se říká "hovězí"? Doufám, že to první, tuleň je na tomto fóru ohroženým druhem a pokud vím, ohrožené druhy se pojídat zakazuje!

Araoth píše:teďka vyklepnout Spartičku a šup na osmé místo...Když jim teď nemá kdo chytat, když skončila ta výluka, tak by si mohl Rolínek zastřílet...

Araoth píše:Nasrat, nasrat, nasrat... a Zidane nebude provokovat, jinak dostane mínus...

Araoth píše:Já neprovokuju a jelikož znám Zidana, tak se předem pojišťuju...
Zidane píše:Tak či tak, po dnešku mám Pardubice rád, tak si to v příštím kole nepos..., vážení

Araoth píše:Ale prd... v NHL je to ještě horší... tohle se tam děje běžně... tady byl jedinej problém, že se rozhodl rvát obr s malým hráčem...

Araoth píše:Beztak je medializovanej jenom kvůli tomu, že hrál proti nám tvrdě (i když čistě!).

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník