Lërra píše:Plote, to se ti to lehko chápe, když jsem ti to řekla

Staga píše:Ale? Netvrď, že ti srdce bije pro Plota ~

Lërra píše:Teda, v případě, že tím Stagu naštvu, jsem ochotná po Plotovi vyjet

Lërra píše:Zidane, ty si tam na mě vedeš spis, abys vše, co řeknu, použil následně proti mně? :/ To se mi nelíbí... jak mohl někdo chtít, abych si tě vzala? :/

Lërra píše:Tady není důvod žárlit...Teda, v případě, že tím Stagu naštvu, jsem ochotná po Plotovi vyjet

Lërra píše:Já nevím, co tam vidíš, ZidaneO finských lyžařích ani slovo a ani hledání nenajde žádné příspěvky ode mě

Lërra píše:Staga mě nikdy neokradla, nejsem takový máslo, abych si nechávala volně ležet lamky) Zato na mě sprostě rowrácela na kanále.

Zidane píše:Lërra píše:Já nevím, co tam vidíš, ZidaneO finských lyžařích ani slovo a ani hledání nenajde žádné příspěvky ode mě
Blbne fórum nebo jsem to blbě vyhledal, no tak jinak, printscreen neokecáš. one moment. Anebo to tuleně smazaly a v tom případě long live firefox history, if it is functional.

Lërra píše:Staga mě nikdy neokradla, nejsem takový máslo, abych si nechávala volně ležet lamky) Zato na mě sprostě rowrácela na kanále.
Lërra píše:Staga mě nikdy neokradla, nejsem takový máslo, abych si nechávala volně ležet lamky)

Lërra píše:A lamky jsem nechala ležet volně jednou, když Staga byla offline, abych si otestovala tvoji loajalitu, Zidane, tak to nepřekrucuj

Liger píše:tak tam nelez přes webpage, ale přes klienta...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník