od JarynekZ » ned 05. srp 2012 2:14:25
Ona tam může být z výroby, stejně jako u té fábie, ale není to (doufám) základní výbava, protože zrovna u fábie, ten 1,2 HTP je tříválec, kterej vznikl tak, že vzali starej 1,6 a urvali tomu jeden válec (kdo neví, ano, 1,2 HTP je tříválec), takže to totálně rozmršilo veškerou efektivitu provozu. Pokud je mi známo, tak je v tom i turbo, aby to aspoň nějak táhlo, ale ve výsledku to má kolem 45 kW až kdesi u 5000 otáček a těch pár Nm co to má začíná těsně před 3000 otáček. Je-li majitel zvyklý na normální motor, tak běžně jezdí mezi 2000 a 2500 otáček, takže se motor silně zabordeluje, při prudším rozjezdu pak musí plyn hodně šlápnout, aby to fungovalo zhruba tak jak má. Každá další osoba v autě je hodně cítit na živosti. Několikrát jsem to řídil a je to prostě utrpení, na druhou stranu jako kabelka na kolech, případně každodenní přesun mezi body A a B, kdy vzdálenost mezi A a B je přibližně pár kilometrů to stačí, vyjet ale s dvěma kamarády na dovolenou někam přes půl republiky, to už musí být těžce náročný, tuplem když tam je ta klima... Jistě ne neprávem jsou zkratce HTP přisuzovány významy jako "honem to prodej", "hlemýždě těžko předjedeš" nebo "hovno to pojede" (znal jsem těch významů ještě několik, ale nemohu si vzpomenout).
A vůbec, ta klimka zde sice má co dělat, ale ten zbytek by se hodil spíš do topicu o autech.
No. No, he's not a lion. Yeesh, definitely not a lion... and uh... uh, his daughter, um, say... vanished?Are you
Valsymised enough?
Sure?Znáš pravidla? Ne? Přečti si je zde!Pokud hraješ Hru, tak jsi právě prohrál(a). Gratuluji.