Ptolemaios píše:*nenápadně zabavuje podíl Staga z loupeže, přitom vrhá pohled "to-je-za-tu-krádež*

DanDan píše:Přerozdělení proběhne u propasti, bude se jednat o částku 1681.90 lamek...

walltar píše:-500 lamek pro jarynka ne ?

DanDan píše:walltar píše:-500 lamek pro jarynka ne ?
To se vše vyřeší u propasti...

Staga píše:*sleduje, jak se všichni opíjí a těší se, jak jim sebere lamky*

SteveTR píše:Wow! Ta je veliká! A teď mě napadlo, vadilo by někomu, kdybych si zřídil taky takovou propast? Akorát by to teda byla Macocha.

Queller píše:Fotil to někdo? Na památku.

Ptolemaios píše:*sleduje nasávajícího Chňáchala* ožralýho koně jsem ještě neviděl..

Queller píše:Fotil to někdo? Na památku.

Staga píše:*sleduje, jak se všichni opíjí a těší se, jak jim sebere lamky*

SteveTR píše:Staga píše:*sleduje, jak se všichni opíjí a těší se, jak jim sebere lamky*
*nepozorovaně na ni kouzlí Sledovací kouzlo*

DanDan píše:Ptolemaios píše:*sleduje nasávajícího Chňáchala* ožralýho koně jsem ještě neviděl..
A blijícího koně určitě taky ne...

DanDan píše:SteveTR píše:Wow! Ta je veliká! A teď mě napadlo, vadilo by někomu, kdybych si zřídil taky takovou propast? Akorát by to teda byla Macocha.
*škyt* Konkurence?

SteveTR píše:Ne. To jen, abych ti ulehčil práci...
Staga: Kdo říká?!

SteveTR píše:Staga: Kdo říká?!

Ptolemaios píše:*Staga inkasuje pár facek na probrání* to jsme si teda zvolili společnici, ještě nás okrádá a vydírá za 50L záznam z loupeže... *ukazuje malé zařízení, ve kterém jsou záznamy z bezpečnostních kamer v bance (která je teď někde v povětří)*

Ptolemaios píše:*upozorňuje, že tady si každý vydělává za normální služby, ne za takový vyděračský blbiny* nicméně nevím, jak je to se zdejší kriminalitou, ale jsi první, kdo mě okradl

Ptolemaios píše:ach, já sem se nezmínil, že prvenství nesnáším, a proto všechny "první" zabíjím na potkání? hm, ta moje skleróza..

Staga píše:Ptolemaios píše:ach, já sem se nezmínil, že prvenství nesnáším, a proto všechny "první" zabíjím na potkání? hm, ta moje skleróza..
Myšule Plyšule mě bude bránit!

Queller píše:7? *hlásí se*

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník