Tak jsem neodolal a jeden z čínských přístrojů je na cestě už i ke mně…
Potom, co mi dvakrát během měsíce odešel microUSB port na tabletu, čímž se tento stal pro nakládání s flashkama nepoužitelným, jsem se rozhodl pro něco trvanlivějšího. Jenomže…další tablet jsem sice nechtěl, ale mezi founama na "běžným" trhu se OTG moc nevyskytuje - pokud to teda není některej z topmodelů tak od čtyř stovek € vejš. Takže jsem trochu zapátral a objevil
tenhle foun. 109 € i s dvackou za sklad v Německu (oficiálně, ale spíš mi to připadalo jako zástěrka pro příplatek za expres - takhle by foun měl dorazit pozítří, ze skladu v Hongkongu expres za tejden a ještě s 18,95 € navrch za jakési vyřizování s celníkama, takže veškerá úspora by činila 1,05 €…

), IPS pětipalec, osmijádro s 1GB RAM, KitKat (možná přijde i update na Lízátko), grafika jak v (mým) tabletu, no a hlavně podpora OTG

Edit 26. 3. 15 8:46: hmm, tak to vypadá, že jsem asi nalít. Blbec jsem jim ještě platil přes PayPal, ať se to jako vyřídí co nejrychlejš, večer uplyne 48 hodin od podání objednávky a já furt nemám ani potvrzení o expedici…:zeď:
Edit 2, 26. 3. 15 23:37:
Třičtvrtě hodiny po tom, co jsem ten edit dopsal, najednou zvonek - a on to pošťák, naneštěstí jeden z těch méně trpělivých - než jsem se dostal ke dveřím, už jsem viděl jen DHL bundu, jak se mihla směrem pryč. Odpoledne kouknu do schránky a tam lístek, že balík byl předán jednomu ze sousedů. No dobrá, hlavně, že ho nevláčeli po dalších skladech a poštách…Nejlepší ale byl ten odesílající čínskej obchod - výše zmíněné potvrzení o expedici mi přistálo v mailu na minutu přesně 7 hodin po tom, co u mě zazvonil ten pošťák…:lol: Do toho všeho ještě dva pseudo-DHL phishingový maily a několik obrazovek zkušeností s tím obchodem, od "prvotřídní servis" až po "ruce pryč", no prostě veselo