Jana píše:tyček ~
to neznám
Fakt ne? Že by se to říkalo jen tady?
Edit: Grrr, nesnáším, když zareaguju na předchozí příspěvek a ten můj se objeví na nové stránce, takže musím přidat citaci.
Jana píše:tyček ~
to neznám

Liger píše: Pak taky ještě můžeš hodit tyčku...

JarynekZ píše:Jak vypadá hlavní pevný disk? Není to náhodou taky flashka? Tato sranda se objevovala u netbooků (já měl EeePC ve variantě H, tedy s normálním plotňákem, na tom jsem si dal záležet). U těch verzí s flashkou je nutné BIOS takhle domrvit, jinak by to myslím ve Windows dělalo bordel.

JarynekZ píše:Možná změnili značení. Možná už tady ty ptákoviny nedělají. A možná se tohle značení týkalo jenom jedné konkrétní řady (modelově to byl 1000H). Kromě H tam bylo třeba D, které znamenalo nikoliv Atom, ale 900MHz Celeron, pak co vím A, X a P. Jedno z toho znamenalo 3G modem, zbytek nevím.

JarynekZ píše:Huawei je, co se týče síťové infrastruktury, na hodně podobné úrovni jako třeba Ericsson nebo Alcatel-Lucent. V ČR je to myslím T-Mobile, co má na technice od Huawei kompletní infrastrukturu, takže bych se toho nebál. Jinak mám za to, že tablety s integrovaným 3G modemem jdou sehnat kolem 100 € s tím, že se jedná o značky "dárek zdarma k zásilce rákosu" (GoClever, Sencor, ...).

JarynekZ píše:Moment, 4" nazývají tabletem? Můj ptákovin zvaný Galaxy S2 má 4,27" a tabletem bych jej ani omylem nenazval. Další věc je, že bych to skoro nenazval ani telefonem, po tom, co to dělá za bordel, ale co už...

Liger píše:Jestli tam máš plotnový disk, to by mělo jít snad snadno poznat podle zvuku, ne? ~

nk8215 píše:Jinak, jestli je Samsung Galaxy S2 fakt tím Piece of crap z tvého podpisu, pak nevím, jak bych měl ten svůj stroj nazvat já

Staga píše:A David z toho má ještě prdel!![]()

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků