1)Dračí doupě
2)Citadela
3)Scotland Yard

Zidane píše:To bereme to, co se hraje u stolu - tedy i třeba karetní - nebo to musej bejt deskovky?

Araoth píše:2) Karetní hra s pitím, co si nepamatuju jak se jmenuje
3) Desková hra s pitím, co se nedá dohrát...

Araoth píše:1) Twister
2) Karetní hra s pitím, co si nepamatuju jak se jmenuje
3) Desková hra s pitím, co se nedá dohrát...
Liger píše:Zidane píše:To bereme to, co se hraje u stolu - tedy i třeba karetní - nebo to musej bejt deskovky?
Co takhle si ten SteGův příspěvek přečíst celý?

yannush píše:preesne tieto tri!aj keď hrať twister ako stolnú hru -> na stole. no neviem. a ešte v spojitosti s 2. a 3. až to by bola sranda
![]()

yannush píše:no šak neni.

Liger píše:yannush píše:preesne tieto tri!aj keď hrať twister ako stolnú hru -> na stole. no neviem. a ešte v spojitosti s 2. a 3. až to by bola sranda
![]()
Náhodou, my jsme jednou v hospodě hráli twister na stole.Jako hrací plán nám sloužil ubrousek s různobarevnými puntíky a místo svých končetin jsme používali prsty na jedné ruce.

SteGo_Saur_CZ píše:Už podruhé během dne jsem znovu narazil na Dr. Horribla, tak jsi ho asi pustím znovu.... a tak mě napadá... pro zasvěcené - Top 3 Best Songs z Dr. Horrible Sing Along Blog
1)Brand New Day
2)A Man's Gotta Do
3)Freeze Ray

Zidane píše:yannush píše:no šak neni.
No tak nějak. Jen holt nedočítá příspěvky do konce, když si myslí, že "je jasné, o co jde". Holt se tentokrát zmýlil.

Araoth píše:1) Brand new day
2) My eyes (doufam, ze se to tak jmenuje)
3) This world is going to burn (zase nevim název, ale zasvěcení vědí)

SteGo_Saur_CZ píše:Tak teď dáme třeba... Top 3 Stolní hry.

:D
;)
:)

JarynekZ píše:(vždycky a jedině)

Mimochodem takto duchaplně jsem spotřeboval skorokulatý příspěvek číslo 7900.

Liger píše:Pořadí se může libovolně měnit a hry libovolně nahrazovat, tohle je co mě tak nějdřív napadlo a co mi asi nejvíc utkvělo v paměti.

Liger píše:Tak buď rád, že jsem vůbec něco napsal.

yannush píše:[ryp]a môžem sa na tvojom pieskovisku hrať s tvojími formičkami alebo keď prídem na navštevu si mam doniesť vlastné?[/ryp]

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků