Johny007 píše:Jop..
Asi si dávaj záležet. Můj oblíbenej youtube-dl se taky nějak odporoučel, ale to už je delší doba... (I když teď koukám, že vyšel nedávno nějaký update asi.)
) funguje v pořádku pořád, konkrétně u mě pod Mintem 14; flv i mp4 bez problému stáhnu a následná konverze pomocí jednoho dalšího příkazu mi problém nečiní.

JarynekZ v Personal fail spotter píše:Panty byly jenom ten nejviditelnější a nejčastější problém. Teď jsou navíc problémem nejen určitých značek, ale tak nějak všeobecně; výrobci nezpevňují, ale zato ztenčují, a aby mohli s cenou dolů ty krátké a tenké kolíky ani neproženou drátem (vyjma gáblu od obrazovky, pokud není bokem úplně), natož aby to bylo z kulatiny. O celým kovovým pantu ani nemluvě. Dalším bodem je kvalita konstrukce - všude se to prohýbá a ohýbá takovým stylem, až se z toho pozorovateli vlní žaludek. Kvalita plastů - desetkrát to vytáhneš z tašky a je to brutálně doškrabaný. U Aceru speciálně byly ovladače - GUI jak od pětiletýho dítěte, což by nebyl takovej problém, kdyby se to bavilo se systémem (dnešní stav této položky neznám). Nejlevnější možné displaye, často s velkým počtem reklamačně neuznatelných mrtvých bodů a skoro až ostrým pozorovacím úhlem. A tak dále, a tak dále, a tak dále, není to počítačový vlákno...
), ale dneska jsem zjistil velmi nemilou věc, a sice, že Alfacomp teď někdy koupila T.S.Bohemia a zrovna asi před týdnem či dvěma zrušili pobočku v centru a přestěhovali ji kamsi do tramtarárie na jihu Brna a zároveň sjednotili systém, takže to tam teď víc nefunguje než funguje a i objednávky váznou. A že by na stránku dali nějaké upozornění vůbec nehrozí. To mám teda fakt radost, a že se to muselo stát zrovna teď. 

DanDan; píše:ale prý s tím nikdo nic nedělal.

DanDan; píše:... ale prý s tím nikdo nic nedělal.

print("Hello World!")

Liger píše:To je Python.

Stačilo vyndat harddisk, pustit počítač jen s SSDčkem, pak ho zase vypnout, vrazit HDD zpátky a tadá, už to bootuje defaultně z SSD.

JarynekZ píše:věc druhá je zmínka o Acronisu - pokud se používá ten, tak si nemyslím, že by nějakej recovery oddíl od výrobce měl smysl, jelikož funguje podobně, ale z pravidla s většíma problémama.

Netuším co to je, ale jmenuje se to "InsydeH2O". Nabízí dva módy "UEFI" a "Legacy" (přes ten Legacy jsem musel spustit ten Acronis, v UEFI, které je tam jinak nastavené defaultně, to mělo problém se správným zobrazením. Vlastně ani nevím proč mě napadlo, že by to mohlo zabrat, ale pomohlo to. 

Až to bude všechno hotové, tak zazálohuju obraz disku, protože tohle mě nebaví.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník