Jana píše:Jojo, moc dobře si pamatuju nánosy prachu, když jsem poprvé vyčistila svůj starý noťas - taky v době, kdy už se přehříval. Ovšem do toho současného moc nevím, jak se dostat.

JarynekZ píše:Takže v podstatě "vyklepat a vyfoukat", nemyslím si ale, že by to mělo nějakej zvláštní účinek kromě vybíjení baterky a mrvení elektromotoru ve ventilátoru.

Araoth píše:
V noci není nikdo vzhůru a Araoth má celou linku pro sebe?

Liger píše:Pche, to my tady chudáci v centru Brna máme sice stabilní download 30 Mb, ale upload jen 1 Mb...

Staga píše:![]()
Tak, a teď to ještě zkusit v ty čtyři ráno, jestli tam bude nějaká změna

Liger píše:Sedlčany jsou server, ke kterému se to připojilo (protože se mu zdálo, že je tam nejmenší ping), to není nutně tvoje poloha.

Liger píše:Sedlčany jsou server, ke kterému se to připojilo (protože se mu zdálo, že je tam nejmenší ping), to není nutně tvoje poloha.

Staga píše:Liger píše:Sedlčany jsou server, ke kterému se to připojilo (protože se mu zdálo, že je tam nejmenší ping), to není nutně tvoje poloha.
Předtim mi to našlo Plzeň...

Johny007 píše:Odpočívej v pokoji, Opero.
(Když jsem předtím říkal, že Opera končí, slyšel jsem jen co mají v plánu. Teď jsem vlezl na xichtoknihu s verzí 12.11, resp 12.15... :-X)

Araoth píše:Ještě pořád žere FF tak strašně moc paměti?

Johny007 na předchozí stránce píše:Kdyby radši natloukli lidem do hlav "Vypněte tu zatracenou Javu."...
http://java-0day.com/

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník