Liger píše:Tak tohle je vtip měsíce![]()
Policisté prosí veřejnost o spolupráci při pátrání po cca 180 cm vysokém, asi pětadvacetiletém muži s tmavými krátkými vlasy, bílým tričkem a džínami (toto je skutečně celý popis), který se v Brně pokusil znásilnit dvě dívky, avšak policie odmítá sdělit kde.
Tak jdu asi nahlásit čtvrtinu svých přátel na policii, že odpovídají popisu a ve čtvrtek odpoledne se pravděpodobně vyskytovali někde v Brně.
SteGo_Saur_CZ píše:..."Zatím víme jen to, že je to běloch. Dávejte si pozor. Jde po policajtech."
"Hledá se běloch. Fakt stopa."

Zidane píše:Aspoň řeknou, že to je běloch. Zvlášť Novinky jsou proslulé tím, že jak řeknou, že něco spáchal "mladík", je na 99 % jasné, že to je kofoláč, ale říct se to nemůže, to by byl rasíííízmus...

Zidane píše:Aspoň řeknou, že to je běloch. Zvlášť Novinky jsou proslulé tím, že jak řeknou, že něco spáchal "mladík", je na 99 % jasné, že to je kofoláč, ale říct se to nemůže, to by byl rasíííízmus...

JackSwigert píše:Jsou dvě cesty: Demokratická a nedemokratická - no a vzhledem k tomu, že se jedná o Jižní Afriku, tak tam nebudou tolik zmagoření nějakým humanismem...

Zidane píše:JackSwigert píše:Jsou dvě cesty: Demokratická a nedemokratická - no a vzhledem k tomu, že se jedná o Jižní Afriku, tak tam nebudou tolik zmagoření nějakým humanismem...
Chile je jižní Afrika?
Ale jinak máš pravdu, Evropa na tu svoji humánnost nakonec zajde. Já jen doufám, že se toho nedožiju.

Zidane píše:Matematik? Já to znám se ženskými

Liger píše:Co že je se mnou horší?

JackSwigert píše:Matematik myslí A, říká B, píše C, ale platí D.

JackSwigert píše:Zidane píše:Matematik? Já to znám se ženskými
No, horší by to bylo ještě s inženýry

Zidane píše:Objednali si uklízečku. Vykradla je a v pojišťovně pohořeli
Ale pěkný obrázek, pokud má tedy ilustrovat toho líného a tedy inteligentního člověka.
Zidane píše:K čemu musí být uklízečka "odborně vzdělaná", co je k tomu potřeba za vzdělání (vysoká šůrovací?) a za kolik by teda pracovala, když 120 Kč na hodinu je asi málo... že bych se přeškolil? Sto dvacet vočí na hodinu mám možná v hrubém...

Zidane píše:že bych se přeškolil? Sto dvacet vočí na hodinu mám možná v hrubém...

Zidane píše:Vědecký výzkum naznačuje, že lenost je známkou vysoké inteligence
Hm... to by hodně vysvětlovalo

A nebo uděláme metastudii, vezmeme všechny čísla ze všech studií a uvidíme jak nám vyjde výsledek potom, ten vydáme jako novou studii a zjistíme, kde je pravda...

Jana píše:Zidane píše:že bych se přeškolil? Sto dvacet vočí na hodinu mám možná v hrubém...
Grr. Já to říkám furt, že půjdu někam za kasu do Lidlu...

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník