Johny007 píše:A věci, které ti nesednou se často dají vypnout.

SteGo_Saur_CZ píše:Kapacitní displej? To mi nezní moc dobře na dotykový mobil.

JarynekZ píše:Každopádně podle barvy sem si Ligera domyslel proto, že si tuším někde stěžoval, že #FFBF00 už mám zabraný já

Liger píše:Na nový virus jsou antivirové programy krátké, varují odborníci
Jo aha, takže přijde e-mail, ve kterém je příloha .zip a po rozbalení se z toho vyklube soubor s příponou .jpg.exe. Tak pokud někdo tohle klidně spustí, tak tomu stejně žádný antivir nepomůže.

Johny007 píše:Liger píše:Na nový virus jsou antivirové programy krátké, varují odborníci
Jo aha, takže přijde e-mail, ve kterém je příloha .zip a po rozbalení se z toho vyklube soubor s příponou .jpg.exe. Tak pokud někdo tohle klidně spustí, tak tomu stejně žádný antivir nepomůže.
A to jestli tímhle stylem média informujou i o ostatních oborech... Jako že asi informujou... :X

Liger píše:Na nový virus jsou antivirové programy krátké, varují odborníci

Zidane píše: leda by z monitoru vystřelila ruka a profackovala ho.

Liger píše:No to si dělají prdel! To má být vtip?Takže oni plánují zabít téměř všechny funkce a vychytávky kvůli kterým jsem Operu (nejen já) používal a udělají z toho klon Chromého... Tak to na ten Chrome můžu rovnou přejít. Myslel jsem, že jenom vymění jádro, čímž se konečně vyřeší problémy s kompatibilitou a stabilitou, a nechají funkce, které dělají Operu Operou, ale toto...

Johny007 píše: (Vzpomínám si, jak jsem švihl s Firefoxem proto, že mi změna rychlosti verzování poblokovala půlku pluginů. - automatická kontrola kompatibility to nepobrala)

JarynekZ píše:Jenže já si dovedu představit mamku, která by se to skutečně snažila spustit, protože jí to poslala nějaká podobně IT gramotná kamarádka...
Liger píše:Přiznám se, že mě poslední dobou Opera začíná štvát jednak tím že padá buď celá nebo aspoň přestane reagovat Flash a taky jak jí některé stránky dávají zabrat (vytížené CPU i RAM), což teda nemusí být všechno chyby způsobené čistě prohlížečem*.

Zidane píše:Jaruna pláče ajtíkovi do telefonu

JarynekZ píše:Hardwarové čištění se podceňuje. Co jsem poprvé vyčistil noťas (to z důvodu vysokých teplot i při nijak náročných operacích) sem to začal dělat v podstatě pravidelně a relativně často.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník